A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2023 #1 iPhone'a RAT bulaştığında, temizlemek için nasıl temiz kurulum yapılır?
akane Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Nisan 2023 #2 Aloe Vera dedi: iPhone'a RAT bulaştığında, temizlemek için nasıl temiz kurulum yapılır? Genişletmek için tıkla... iTunes uzerinden reset atabilirsiniz.
Aloe Vera dedi: iPhone'a RAT bulaştığında, temizlemek için nasıl temiz kurulum yapılır? Genişletmek için tıkla... iTunes uzerinden reset atabilirsiniz.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2023 #3 akane dedi: iTunes uzerinden reset atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsam, temiz kurulum olur mu?
akane dedi: iTunes uzerinden reset atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsam, temiz kurulum olur mu?
akane Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Nisan 2023 #4 Evet, Inanin zaten baska kurulum var mi bilmiyorum.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2023 #5 akane dedi: Evet, Inanin zaten baska kurulum var mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunu nasıl yapabilirim?
akane dedi: Evet, Inanin zaten baska kurulum var mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunu nasıl yapabilirim?
reinaxe Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #6 Aloe Vera dedi: Hocam peki bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... bilgisayara iTunes indir kablo ile telefonu bağla kolaylıkla yapabilirsin
Aloe Vera dedi: Hocam peki bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... bilgisayara iTunes indir kablo ile telefonu bağla kolaylıkla yapabilirsin
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2023 #7 reinaxe dedi: bilgisayara iTunes indir kablo ile telefonu bağla kolaylıkla yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Anladım, adımları gösteren bir konu vs. yok mu hocam?
reinaxe dedi: bilgisayara iTunes indir kablo ile telefonu bağla kolaylıkla yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Anladım, adımları gösteren bir konu vs. yok mu hocam?
reinaxe Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #8 Aloe Vera dedi: Anladım, adımları gösteren bir konu vs. yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aloe Vera dedi: Anladım, adımları gösteren bir konu vs. yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et