İpa dosyası varsa indirilir.Hocam iPhone cihazım var ve nulls brawl indirmek istiyorum. Var mıdır bunun bir yolu?
IPA dosyası varsa indirilir.
Hocam kusura bakmayım ama cevabınız hiç yardımcı olmadı.
Hocam nasıl Android'lerde APK varsa IPhone'da IPA var nulls brawlın IPA dosyası varsa internet üzerinde indirilir.
Hocam IPA dosyasını indirdik diyelim Android mantığı mı kuracağım? Yoksa ekstra yardımcı uygulama gerekir mi?
Android mantığı ile kuramazsın jailbreakleyip troll Store üzerinden kurabilirsin daha bugün yaptım.
Telefonu bilgisayardan kablo üzerinden program kurucaksın ama dosya aktararak değil.Hocam bu konularda bilgim yok jailbreaklemek ne demek? Ve Scarlet gibi bir uygulama indirmem gerektiğini söyleyen bir YouTube videosu izledim, indirmeli miyim?
Evet, gerçekten bunu yapmanın bir yolu var. Yakın zamanda iOS için Nulls Brawl profil indirimi ve Android cihazlar için APK indirmeleri sağlayan bir site buldum. Burada bırakıyorum, gidebilir ve orada sağlanan adım adım talimatlarla kolayca indirebilirsiniz.Hocam iPhone cihazım var ve nulls brawl indirmek istiyorum. Var mıdır bunun bir yolu?
Evet, gerçekten bunu yapmanın bir yolu var. Yakın zamanda iOS için Nulls Brawl profil indirimi ve Android cihazlar için APK indirmeleri sağlayan bir site buldum. Burada bırakıyorum, gidebilir ve orada sağlanan adım adım talimatlarla kolayca indirebilirsiniz.
Ekstra yardıma ihtiyacınız olursa veya bir yerde takılırsanız, başlıkta mesaj atın ve size elimden geldiğince yardımcı olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.