goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.084 11 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar ben herhangi bir şarkı melodisini zil sesi olarak ayarlamak istiyorum. Netten birçok makale okudum ama hep eski sürümde olan anlatımlar var. Nasıl yapacağım hakkında fikri olan arkadaşları bekliyorum.
Arkadaşlar ben herhangi bir şarkı melodisini zil sesi olarak ayarlamak istiyorum. Netten birçok makale okudum ama hep eski sürümde olan anlatımlar var. Nasıl yapacağım hakkında fikri olan arkadaşları bekliyorum.
llnvisiblePunch7 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #2 İstersen buradan bakabilirsin, kendim çekip yüklemiştim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İstersen buradan bakabilirsin, kendim çekip yüklemiştim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et