iPhone'a şifre sıfırlama kodları geliyor

Hocam Apple'den mesaj gelirken ekrana pop-up geliyor mu? Yoksa sadece SMS mi geliyor.
Eğer ekrana bir de pop-up gelip harita vs. gösteriyorsa gerçekten şifre sıfırlamadır yoksa SMS bomber olabilir geçmiş olsun.

Seste ne diyor? Çok merak ettim şuan.
video nasıl atıyoruz?

Hocam Apple'den mesaj gelirken ekrana pop-up geliyor mu? Yoksa sadece SMS mi geliyor.
Eğer ekrana bir de pop-up gelip harita vs. gösteriyorsa gerçekten şifre sıfırlamadır yoksa SMS bomber olabilir geçmiş olsun.
direk normal bir sms pop-up falan gelmiyor

Böyle bir şey gelmiyorsa muhtemelen birisi seni rahatsız etmeye çalışıyordur.

Ustam bu şekilde gelse endişelenmez diye düşünüyorum çünkü onaylı işlemler bu şekil düşüyor yanlış bilmiyorsam arkadaş ile bilinçli uğraşıyorlar gibi.

Numara mı değiştirsem düzelir değil mi?

Şu anda böyle SMS'ler almıyor musunuz?

Şu an WhatsApp üzerinden alıyorum konuya ekledim fotoğrafları.

Şu anda böyle SMS'ler almıyor musunuz?

3-4 saat önce değişik bir numaradan aradım hatta.

WhatsApp'ta tek numaradan geliyorsa engelle hocam olmazsa 1 hafta falan bekle genelde bunları botlar yapıyor eğer devam ederse yapacak bir şey yok mecbur numaranı değiştirmek zorundasın.

Ya da operatörünüze başvurun belki sizin için bir şeyler yapabilirler.

3-4 saat önce değişik bir numaradan aradım hatta.

Numara değiştirmek kökten halledecektir ama iMessage tarzı mesaj alırsanız Apple'ı arayıp şikayet oluştur bir daha öyle mesajlar almazsın WhatsApp için gizlilik ayarları var mı bilmiyorum maalesef.

Engeller ama vazgeçer bence yapan kişi. Google mesajları kullan istersen, spam engelle özelliğini açarsın, ilerde spam mesaj atmaya kalkarsa işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…