W wishxmaster Femtopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 Merhaba. iPhone telefona tanımladığım e-SIM Samsung telefona aktarılabilir mi? Nette aradım fakat yalnızca iOS cihazlar arasındaki ayarları bulabildim. Teşekkürler şimdiden cevap için.
Merhaba. iPhone telefona tanımladığım e-SIM Samsung telefona aktarılabilir mi? Nette aradım fakat yalnızca iOS cihazlar arasındaki ayarları bulabildim. Teşekkürler şimdiden cevap için.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 13 Nisan 2024 #2 wishxmaster dedi: Merhaba. iPhone telefona tanımladığım e-SIM Samsung telefona aktarılabilir mi? Nette aradım fakat yalnızca iOS cihazlar arasındaki ayarları bulabildim. Teşekkürler şimdiden cevap için. Genişletmek için tıkla... Aktarılamaz.Fakat iPhone'dan Samsung'a aktarmak mümkün. Artı 0 Eksi
wishxmaster dedi: Merhaba. iPhone telefona tanımladığım e-SIM Samsung telefona aktarılabilir mi? Nette aradım fakat yalnızca iOS cihazlar arasındaki ayarları bulabildim. Teşekkürler şimdiden cevap için. Genişletmek için tıkla... Aktarılamaz.Fakat iPhone'dan Samsung'a aktarmak mümkün.
KS KS W wishxmaster Femtopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 RDJ dedi: Aktarılamaz.Fakat iPhone'dan Samsung'a aktarmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Iphone dan samsung a aktarmak mümkün derken nasıl yapabilirim. ikisi de iphone mu olmak zorunda Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Aktarılamaz.Fakat iPhone'dan Samsung'a aktarmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Iphone dan samsung a aktarmak mümkün derken nasıl yapabilirim. ikisi de iphone mu olmak zorunda
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 13 Nisan 2024 #4 wishxmaster dedi: Teşekkürler. Iphone dan samsung a aktarmak mümkün derken nasıl yapabilirim. ikisi de iphone mu olmak zorunda Genişletmek için tıkla... Operatör yardımıyla ya da qr kod ile yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
wishxmaster dedi: Teşekkürler. Iphone dan samsung a aktarmak mümkün derken nasıl yapabilirim. ikisi de iphone mu olmak zorunda Genişletmek için tıkla... Operatör yardımıyla ya da qr kod ile yapabilirsiniz.