Misyal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #1 Merhabalar benim bir USB gamepadim var ve bunu iPhone'uma bağlamak istiyorum. OTG kablosu ya da başka bir şey ile bunu yapabilir miyim?
Merhabalar benim bir USB gamepadim var ve bunu iPhone'uma bağlamak istiyorum. OTG kablosu ya da başka bir şey ile bunu yapabilir miyim?
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 11 Eylül 2021 #2 Misyal dedi: Merhabalar benim bir USB gamepadim var ve bunu iPhone'uma bağlamak istiyorum. OTG kablosu ya da başka bir şey ile bunu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... OTG'nin ne olduğunu bildiğine göre sormana gerek yok, haksız mıyım? Tabii ki yaparsın. Artı 0 Eksi
Misyal dedi: Merhabalar benim bir USB gamepadim var ve bunu iPhone'uma bağlamak istiyorum. OTG kablosu ya da başka bir şey ile bunu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... OTG'nin ne olduğunu bildiğine göre sormana gerek yok, haksız mıyım? Tabii ki yaparsın.