IPhone'a Virüs Bulaşır Mı?

Slamperx

Picopat
Daha fazla  
İyi günler, iPhone telefonumu iOS 12'de fazla şarjı bitiyor diye iOS 8'e döndürcektim
YouTube'da videolardan izlediğim kadarıyla Cydia İmpactor kurup ipa dosya atarak yapabiliyoruz
Ama izlediğim adamın ipa dosyası virüslüymüş. Bunu yaparsam iPhone virüs kapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 8 mi? Telefonunuzun modelini bilmiyorum fakat 12'den 8 dönmenizin herhangi bir faydası olamaz. Bu mümkün de olamaz çünkü Apple imzalarını kapatıyor. Diyelim ki imzaları kapatmadı o zaman iOS 8'e geçseniz bile çoğu uygulama desteklemiyor olacak.

Jailbreakle oluyor, App Store'dan indirdiğin uygulamaları hesap aynıysa tekrar indirirsin

IPA dosyasından virüs kapmayı ilk defa duyuyorum. Ek olarak iOS 8'e geçmek kesinlikle akıl karı değil. Belli uygulamalar inmez bile, inerse de çok eski sürüm iner iCloud hesabına kayıtlıysa. Böyle bir şey yapmayın. Piliniz daha kısa gidiyorsa Deji batarya önerebilirim.

Bunu sakın yapmayın.
Sorunuza gelirsek tabii ki bulaşır ancak iOS daha kapalı bir sistem olduğundan güvenliği kontrolde tutuyor.

Neden dosyaları yedekleyip format atmayı denemediniz?

Bende bilmiyorum, ipadan virüs bulaşıcağını, yalnız jaılbreakden dosya aktarırken ipa da virüs var dedi

Telefon modeli ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…