snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #11 Tithisa dedi: Telefonunuzu 2.el aldıysanız alan kişi jailbreak yapmış olabilir ama sıfır iphone telefon jailbreaksiz orijinal bir şekilde geliyor. Genişletmek için tıkla... Telefon 5s ilk sürümlerinden ilk telefonum şimdi 5s e geçtim bir şey hatırlamıyorum geçmişe dair.
Tithisa dedi: Telefonunuzu 2.el aldıysanız alan kişi jailbreak yapmış olabilir ama sıfır iphone telefon jailbreaksiz orijinal bir şekilde geliyor. Genişletmek için tıkla... Telefon 5s ilk sürümlerinden ilk telefonum şimdi 5s e geçtim bir şey hatırlamıyorum geçmişe dair.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 30 Ağustos 2020 #12 snowwolf dedi: JailBreak yapıldığı nasıl anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Sizden başka biri kullanmadıysa ve siz yapmadıysanız imkansıza yakın.
snowwolf dedi: JailBreak yapıldığı nasıl anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Sizden başka biri kullanmadıysa ve siz yapmadıysanız imkansıza yakın.
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #13 Windows 7 dedi: Sizden başka biri kullanmadıysa ve siz yapmadıysanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım ama hatırlamıyorum eminde deyilim. Yanlış bilmiyorsam ayarlar kısmından telefona yazılım sürümü yükseltirse jailbreak yok demektir mi? Yoksa ayarlardan da jailbreak sürümü yükseltilir mi? Son düzenleme: 30 Ağustos 2020
Windows 7 dedi: Sizden başka biri kullanmadıysa ve siz yapmadıysanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım ama hatırlamıyorum eminde deyilim. Yanlış bilmiyorsam ayarlar kısmından telefona yazılım sürümü yükseltirse jailbreak yok demektir mi? Yoksa ayarlardan da jailbreak sürümü yükseltilir mi?