Çözüldü IPhone'da arama ekranına resim nasıl konur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LeoV7

Decapat
Daha fazla  
Birisini aradığım zaman onun ekranında resmimi nasıl koyarım? Rehberlerden resmimi seçtim düzen falan da yaptım. Ama birinin aradığım zaman aradığım kişide resmim çıkmıyor.

Çözüm
Biliyorum bu olayı çıkmadı bile otomatik olarak paylaş kısmını her zaman sor yapıp denedim yine olmadı.

Hocam hemen olan bir şey değil bir müddet beklemeniz gerek. Anında göstermiyor. Mesela benim bir tanıdığım da yapmıştı beni arayıp sordu, yok görmüyorum diye konuşurken birden gelmişti ayarladığı fotoğraf vs.
Yok hemen de denemedim kişi kartı güncelleme bile çıkmadı işte.

Biliyorum bu olayı çıkmadı bile otomatik olarak paylaş kısmını her zaman sor yapıp denedim yine olmadı.

Bir de aramasan bile AirDrop'dan resim atınca da arama yerinde kişi resmi çıkmaya başlıyordu sanırım yarın bir de onu deneyeyim.

Hocam hemen olan bir şey değil bir müddet beklemeniz gerek. Anında göstermiyor. Mesela benim bir tanıdığım da yapmıştı beni arayıp sordu, yok görmüyorum diye konuşurken birden gelmişti ayarladığı fotoğraf vs.

Çözüm
Bakayım o zaman biraz zaman geçsin. Yine bir 3-4 saat oldu yani bu ayarı yapalı.

Hocam zaten illaki arama vs. gerek yok sadece rehber kısmına girip sizi seçse bile direkt gösteriyor güncellemek istiyor musun? Yoksa kayıtlı olduğu gibi kalsın mı diye.

iOS 17 kullanıyorum 18'e geçmedim onunla alakası olacağını pek sanmıyorum ama.

iOS 17 kullanıyorum 18'e geçmedim onunla alakası olacağını pek sanmıyorum ama.

Onunla alakalı olacağınız düşünmüyorum. Olmazsa NameDrop deneyin hocam.

Birisini aradığım zaman onun ekranında resmimi nasıl koyarım? Rehberlerden resmimi seçtim düzen falan da yaptım. Ama birinin aradığım zaman aradığım kişide resmim çıkmıyor.

Nedir son durum hocam oldu mu?

Son düzenleme:
Onunla alakalı olacağınız düşünmüyorum. Olmazsa NameDrop deneyin hocam.

Nedir son durum hocam oldu mu?
Oldu dediğiniz gibi aradan zaman geçince oluyormuş hiçbir ayar değiştirmedim baktım gece olmuştu. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…