IPhone'da arka plandaki uygulamaları kapatmaya gerek var mı?

• Konuyu başlatan ezuer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.450

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
IPhone'a yeni geçtim ve kafamda bin bir soru…

Arka plandaki uygulamaları kapatmamıza gerek var mı? Arkada açık kaldığı zaman pil tüketirler mi?

Bir yerde duymuştum “arka plandaki uygulamaları kapatmak zararlı” diye.

Onların kapalı durması veya açık kalması herhangi bir sıkıntı oluşturmaz ama sürekli kullandığınız uygulamayı kapatmayın çünkü sürekli kapatıp açtıkça şarj yer bu yüzden sürekli kullandığınız uygulamayı arkada kapatmayın açık kalsın herhangi bir şey olmaz

Android kullanıcısı olarak söylüyorum. Android iOS fark etmez hepsi Windows gibi arka planda çalışırken fazladan önbellekte yer tutar, bu bilgisayarı stabil hızda ve programları hızlı açmada birebirdir kapatmak sadece önbelleği boşaltır fakat tekrar açmaya çalışırken bataryayı tüketir

Onların kapalı durması veya açık kalması herhangi bir sıkıntı oluşturmaz ama sürekli kullandığınız uygulamayı kapatmayın çünkü sürekli kapatıp açtıkça şarj yer bu yüzden sürekli kullandığınız uygulamayı arkada kapatmayın açık kalsın herhangi bir şey olmaz

Android kullanıcısı olarak söylüyorum. Android iOS fark etmez hepsi Windows gibi arka planda çalışırken fazladan önbellekte yer tutar, bu bilgisayarı stabil hızda ve programları hızlı açmada birebirdir kapatmak sadece önbelleği boşaltır fakat tekrar açmaya çalışırken bataryayı tüketir

Arka planda açık tutmak daha mı iyi?

IPhone'a yeni geçtim ve kafamda bin bir soru…

Arka plandaki uygulamaları kapatmamıza gerek var mı? Arkada açık kaldığı zaman pil tüketirler mi?

Bir yerde duymuştum “arka plandaki uygulamaları kapatmak zararlı” diye.

Bankacılık uygulamaları dışında kapatma derim. Çünkü kapatıp tekrar açtığında cihaz pil tüketir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00