iPhone’da cepte Wi-Fi nasıl kullanılır?

Iphone 11'im var. Pasaport kayıt süresini geçti. O yüzden kayıt yapamıyorum. Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye..

Hocam hiç tanıdığın falan yok mu? Kıbrıs'a ya da kimlikle gidilen yer olsa da olur. Pasaport şart değil.

Abim yurt dışında yaşıyor. Yazın gelebilirse olur sanırım. Fakat bu telefonu satmak istesem satabilir miyim uygun fiyata? Belki üzerine para koyup Türkiye cihazı satın alabilirim. Sahibinden'e ilan vermeyi denedim ama imei kayıtsız ürünü sattırmıyor.

Bence satma. Zaten ikinci el alınlarında cihaz fiyatlarını öldürüyorlar seninkini daha da öldürürler. Sen idare edebiliyorsan et. Modeme 300-400 vereceğine bence 500-600 lük bi telefon al idare et.

Ben telefonu 3500 TL gibi bir fiyata satmayı düşünüyordum. İkinci el İphone 6'mı verip 3300 Tl ye 128 gb İphone 11 aldım. İmei kayıt harcını yatırdım. Onu da iade alacağım. 5000 Tl gibi bir param olmuş olurdu eğer satsaydım. Ama nereye nasıl satabilirim bilmiyorum. Satıp 2. el temiz bir tr İphone cihaz alabilirim.

Telefonun temizse kayıt yaptır bence ama sen bilirsin. Sahibinden ve ya letgo gibi yerlerden satabilirsin.

Sahibinden kayıtsız telefonu satmama izin vermiyor. Bir de letgoyu deneyeceğim. Bir süre daha kullanayım. Bu sene çıkacak İphone 12 almak için satmayı düşündüm. Telefonu satıp yeni model için üzerine cüzi miktarda para koyup güncel telefon almak güzel oluyor.

Pekala, çok teşekkür ederim. Sayenizde zorlanmadan öğrendim bu konuları.

Sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir.

İfadeler: YcS
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…