IPhone'da çift uygulama özelliği var mı?

holden

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun yıllardır Android kullanıyorum ancak telefonum artık ağırlaştığı için yeni telefon alacağım.
iPhone 11 almak üzereydim ki IOS'un çift uygulama özelliği sunmadığını öğrendim.

Tek cihazda 3 WhatsApp kullanmak durumundayım,
1- kişisel.
2- iş.
3- işletme.

Bunları Xiaomi telefonumda çift uygulamalar + WhatsApp business ile yapıyordum. Ancak IOS'ta sanırım çift uygulama özelliği bulunmuyor. App Store'dan baktığımda bu yönde uygulamalar var ama ya ücretli ya da stabil çalışmıyor (QR kodu okutma vb.).
Ayrıca iPhone 11 çift hatlıymış, çift hatlı olduğu için çift uygulama sunması gerekmez mi?

Yani eğer böyleyse bu durum gerçekten çok tuhaf. Çok basit şekilde Android'in sunabildiği, reklamsız ve stabil bir işlevsel yöntemi iOS sunmayıp üstüne bir de telefon "sağlam" diye yüksek meblağlar istemesi beni şu anda iPhone almaktan vazgeçirmek üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:

Xiaomi özellik açısından daha fazla özellik sunuyor. Sorunuzun cevabı ise benim bildiğim kadarıyla yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…