Sandisk Ultra Dual Drive Go Type-C 128GB USB Bellek SDDDC3-128G-G46 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sandisk Ultra Dual Drive Go Type-C 128GB USB Bellek SDDDC3-128G-G46 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Üstteki USB bellekten almak istiyorum. Bir tarafı Type-C diğer tarafı USB 3. Bunu adaptör ile iPhone 6S'te kullanabilir miyim, fotoğraflarımı yedekleme amacıyla.
Adaptör Type-C to Lightning ya da USB to Lighting olabilir ama iPhone sorun çıkartır mı emin olamadım. İnternette de pek bilgi yok.
Kablosuz adaptör olmasını istiyorum. Adaptörler 10 liradan 150 liraya kadar çıkıyor. Hangisini almam gerektiğiyle ilgili bir bilgi de yok. Aşağıda 3 ayrı fiyatlı bulduğum adaptörleri yazdım ama tecrübesi olan varsa dinlemek isterim.
SAYWİN Iphone Uyumlu Lightning To Type-c Çevirici Dönüştürücü Otg Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SAYWİN Iphone Uyumlu Lightning To Type-c Çevirici Dönüştürücü Otg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mcdodo Ot-7680 Type-c To Iphone Dönüştürücü Soket-siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Mcdodo Ot-7680 Type-c To Iphone Dönüştürücü Soket-siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Techstorm Iphone Ve Ipad Için Lightning Girişi Usb3.0'a Çevirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Techstorm Iphone Ve Ipad Için Lightning Girişi Usb3.0'a Çevirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.