HYPER35 Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 17 7 Nisan 2024 #1 Merhaba, kitabın PDF'ini indirdim. Bayağı bir konu çözdükten sonra dosya bu hale geldi. Boş hali elimde var fakat bu dosyayı kurtarmam lazım. Tekrardan çözdüğüm konuları çözmek istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri pdf ekran görüntüsü.jpg 72,5 KB · Görüntüleme: 688 pdf ekran görüntüsü 2.jpg 74,7 KB · Görüntüleme: 500
Merhaba, kitabın PDF'ini indirdim. Bayağı bir konu çözdükten sonra dosya bu hale geldi. Boş hali elimde var fakat bu dosyayı kurtarmam lazım. Tekrardan çözdüğüm konuları çözmek istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm coa3 7 Nisan 2024 Açılmama sebebi iCloud Drive üzerinde olmuş olması olabilir, telefonunuza indirip öyle deneyin açılması gerekli.
Açılmama sebebi iCloud Drive üzerinde olmuş olması olabilir, telefonunuza indirip öyle deneyin açılması gerekli.
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #2 Açılmama sebebi iCloud Drive üzerinde olmuş olması olabilir, telefonunuza indirip öyle deneyin açılması gerekli. Artı 0 Eksi Çözüm
Açılmama sebebi iCloud Drive üzerinde olmuş olması olabilir, telefonunuza indirip öyle deneyin açılması gerekli.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.014 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Nisan 2024 #3 Denilen gibi telefona indirin. Bir de Kitaplar uygulamasını kullanarak açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS HYPER35 Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 17 17 Nisan 2024 #4 Teşekkür ederim sorunum düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
dilosebe Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2024 #5 HYPER35 dedi: Teşekkür ederim sorunum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl düzeldi yardımcı olur musunuz Artı 0 Eksi
HYPER35 dedi: Teşekkür ederim sorunum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl düzeldi yardımcı olur musunuz
KS KS HYPER35 Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 17 27 Haziran 2024 #6 dilosebe dedi: Merhaba nasıl düzeldi yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... telefonuma indirdim safari ayarlarından indirilenler kısmı icloud drive yerine telefonum yaptım Artı 0 Eksi
dilosebe dedi: Merhaba nasıl düzeldi yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... telefonuma indirdim safari ayarlarından indirilenler kısmı icloud drive yerine telefonum yaptım
S srewa Yoctopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2024 #7 HYPER35 dedi: Telefonuma indirdim Safari ayarlarından indirilenler kısmı iCloud Drive yerine telefonum yaptım. Genişletmek için tıkla... Abi nasıl yaptın? Lütfen anlat, ağlayacağım şimdi. Artı 0 Eksi
HYPER35 dedi: Telefonuma indirdim Safari ayarlarından indirilenler kısmı iCloud Drive yerine telefonum yaptım. Genişletmek için tıkla... Abi nasıl yaptın? Lütfen anlat, ağlayacağım şimdi.
KS KS HYPER35 Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 17 29 Haziran 2024 #8 Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com ben bu şekilde çözdüm başka çözüm varsa bilemiyorum HYPER35 dedi: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com ben bu şekilde çözdüm başka çözüm varsa bilemiyorum Genişletmek için tıkla... mov: RPReplay_Final1719613405.mov Visit this link to play the video: RPReplay_Final1719613405.mov files.fm Son düzenleme: 30 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com ben bu şekilde çözdüm başka çözüm varsa bilemiyorum HYPER35 dedi: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com ben bu şekilde çözdüm başka çözüm varsa bilemiyorum Genişletmek için tıkla... mov: RPReplay_Final1719613405.mov Visit this link to play the video: RPReplay_Final1719613405.mov files.fm