Çözüldü IPhone'da gizlenilen uygulama nasıl geri getirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Texas
Merhaba, iPhone 11 kullanıyorum ve App Store üzerinden bir uygulama yükledim. Silmeye çalışırken uygulamayı gizledim. Şimdi ne geri getirebiliyorum ne de uygulamalar üzerinden silebiliyorum. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Gizlenmiş bir uygulamayı açma​

Gizlediğiniz bir uygulamayı açabilir ve kullanabilirsiniz.
  1. Ana ekrana gidin.
  2. Uygulama Arşivi’ne gitmek için sola kaydırarak tüm ana ekran sayfalarınızı geçin.
  3. Uygulama Arşivi’nin en altındaki Gizli klasörüne dokunun, sonra Face ID’yi (veya Touch ID’yi ya da parolayı) kullanarak kimliğinizi doğrulayın.
    Uygulama, Gizli klasöründe görünür.
  4. Uygulamaya dokunun, sonra Face ID’yi (veya Touch ID’yi ya da parolayı) kullanarak kimliğinizi doğrulayın.
Merhaba, iPhone 11 kullanıyorum ve App Store üzerinden bir uygulama yükledim. Silmeye çalışırken uygulamayı gizledim. Şimdi ne geri getirebiliyorum ne de uygulamalar üzerinden silebiliyorum. Çözümü nedir?

1.Yol ayarlar iPhone saklama alanına bak.
2.Yol App Store da indirinler kısmından bak.

Gizlenmiş bir uygulamayı açma​

Gizlediğiniz bir uygulamayı açabilir ve kullanabilirsiniz.
  1. Ana ekrana gidin.
  2. Uygulama Arşivi’ne gitmek için sola kaydırarak tüm ana ekran sayfalarınızı geçin.
  3. Uygulama Arşivi’nin en altındaki Gizli klasörüne dokunun, sonra Face ID’yi (veya Touch ID’yi ya da parolayı) kullanarak kimliğinizi doğrulayın.
    Uygulama, Gizli klasöründe görünür.
  4. Uygulamaya dokunun, sonra Face ID’yi (veya Touch ID’yi ya da parolayı) kullanarak kimliğinizi doğrulayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı