IPhone'da güncelleme olayı nasıl işler?

Cermen

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an 17.5.1 kullanıyorum. Güncellemede gelen yeniliklere baktım işime yarayacak bir şey yok, ben de güncellemedim. Çünkü eskiden imzalar kapandıktan sonra önceki sürüme geri dönemiyorduk. Şu an hala aynı mı yoksa güncelleme olayı değişti mi?

Planlı eskitme artık çok daha şiddetli uygulanıyor. Eski sürüme imzalar kapandıktan sonra zaten dönemiyorsunuz. O yüzden kamera kalitenizi ve pil sağlığınızı hızlıca eritmenizin anlamı yok. Memnunsanız cihazı değiştirene kadar aynı sürümü kullanın.

Planlı eskitme artık çok daha şiddetli uygulanıyor. Eski sürüme imzalar kapandıktan sonra zaten dönemiyorsunuz. O yüzden kamera kalitenizi ve pil sağlığınızı hızlıca eritmenizin anlamı yok. Memnunsanız cihazı değiştirene kadar aynı sürümü kullanın.
Hocam güncellemeyle işlemci hızı düşürme yüzünden Apple ceza aldı diye hatırlıyorum. Bi kere yakalattı yani nasıl hala devam ediyolar?

Hocam güncellemeyle işlemci hızı düşürme yüzünden Apple ceza aldı diye hatırlıyorum. Bi kere yakalattı yani nasıl hala devam ediyolar?
İşlemci hızı düşmüyor hocam. Zaten yavaşlatma olayı yok. Kamera kalitesi zamanla düşüyor güncelledikçe. Pil sağlığı ise daha hızlı eriyor güncelledikçe. Bu 2 kısımda günümüzde cihazları öpüyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı