BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 965 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Merhaba telefona nasıl IPA indirebilirim ve Jailbreak'sız veya telefona zarar verecek başka bir şey yapmadan ek uygulama nasıl yüklerim?
Merhaba telefona nasıl IPA indirebilirim ve Jailbreak'sız veya telefona zarar verecek başka bir şey yapmadan ek uygulama nasıl yüklerim?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 BKDurak dedi: Merhaba telefona nasıl IPA indirebilirim ve Jailbreak'sız veya telefona zarar verecek başka bir şey yapmadan ek uygulama nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... IPA yükleyebilmen için Jailbreak yapman lazım, bu işlemi yapmak cihazı garanti kapsamından çıkarıyor.
BKDurak dedi: Merhaba telefona nasıl IPA indirebilirim ve Jailbreak'sız veya telefona zarar verecek başka bir şey yapmadan ek uygulama nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... IPA yükleyebilmen için Jailbreak yapman lazım, bu işlemi yapmak cihazı garanti kapsamından çıkarıyor.
R3locswxs Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 274 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 BKDurak dedi: Merhaba telefona nasıl IPA indirebilirim ve Jailbreak'sız veya telefona zarar verecek başka bir şey yapmadan ek uygulama nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... 3uTools ile eski iPhone 6 ya indirmiştim diye hatirliyyorum tam emin degilim.
BKDurak dedi: Merhaba telefona nasıl IPA indirebilirim ve Jailbreak'sız veya telefona zarar verecek başka bir şey yapmadan ek uygulama nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... 3uTools ile eski iPhone 6 ya indirmiştim diye hatirliyyorum tam emin degilim.
Aykut551 Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 BKDurak dedi: Merhaba telefona nasıl IPA indirebilirim ve Jailbreak'sız veya telefona zarar verecek başka bir şey yapmadan ek uygulama nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... How to Install .ipa file in Unjailbroken iPhone Using 3uTools? You can achieve that on 3uTools. You don’t have to purchase those apps one by one from iTunes. www.3u.com
BKDurak dedi: Merhaba telefona nasıl IPA indirebilirim ve Jailbreak'sız veya telefona zarar verecek başka bir şey yapmadan ek uygulama nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... How to Install .ipa file in Unjailbroken iPhone Using 3uTools? You can achieve that on 3uTools. You don’t have to purchase those apps one by one from iTunes. www.3u.com