ucanstay Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 43 2 Nisan 2025 #1 Telefonu surekli odak modunda kullanmak zararli mi yoksa yararli mi? Bir seyler gormustum ama hatirlamiyorum.
Telefonu surekli odak modunda kullanmak zararli mi yoksa yararli mi? Bir seyler gormustum ama hatirlamiyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.025 Makaleler 15 Çözümler 477 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Nisan 2025 #2 Hayır, böyle bir şey yok. Odak modu aksine faydalı bir şey. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ucanstay Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 43 2 Nisan 2025 #3 Teru dedi: Hayır, böyle bir şey yok. Odak modu aksine faydalı bir şey. Genişletmek için tıkla... Bataryayi olduruyor falan diye bir seyler gormustum de. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Hayır, böyle bir şey yok. Odak modu aksine faydalı bir şey. Genişletmek için tıkla... Bataryayi olduruyor falan diye bir seyler gormustum de.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.025 Makaleler 15 Çözümler 477 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Nisan 2025 #4 ucanstay dedi: Bataryayi olduruyor falan diye bir seyler gormustum de. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Artı 0 Eksi
ucanstay dedi: Bataryayi olduruyor falan diye bir seyler gormustum de. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.
KS KS ucanstay Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 43 2 Nisan 2025 #5 Teru dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi