Çözüldü iPhone'da Pano (clipboard) nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kalsiyumcanavari

Hectopat
Daha fazla  
iPhone'a geçtim, Android'te pano kısmı var ve çok kullanışlı ama iPhone'da bunu bulamadım. Pano nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
S
iPhone'a geçtim, Android'te pano kısmı var ve çok kullanışlı ama iPhone'da bunu bulamadım. Pano nerede?
iPhone’da pano mevcut değil. Üçüncü parti uygulamalar var ama hepsi vasat. Deneyimlemek isterseniz hocam SwiftKey sanırım. Bir diğer opsiyon bir kestirme hazırlanabilir. Son kopyaladığınızı notlar kısmına atabilecek ama aynı hissi yine vermez. Ben de ilk geçtiğimde bunun eksiğini çok hissetmiştim.
iPhone’da pano mevcut değil. Üçüncü parti uygulamalar var ama hepsi vasat. Deneyimlemek isterseniz hocam SwiftKey sanırım. Bir diğer opsiyon bir kestirme hazırlanabilir. Son kopyaladığınızı notlar kısmına atabilecek ama aynı hissi yine vermez. Ben de ilk geçtiğimde bunun eksiğini çok hissetmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

I am now crying.
Ekstra bir uygulama yüklemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…