Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.709 Makaleler 2 Çözümler 36 2 Mayıs 2025 #11 KİNGSEMİH dedi: Aynen etmiyor kardeşim uyduruyoruz bir tarafımızdan, 22 aydır kullandığım 14 Pro %89 sağlıkta o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dediklerimden farklı bir şey dememişsin, hepsini okumamıştım. Orijinal adaptör vs kullanılsın tabii.
KİNGSEMİH dedi: Aynen etmiyor kardeşim uyduruyoruz bir tarafımızdan, 22 aydır kullandığım 14 Pro %89 sağlıkta o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dediklerimden farklı bir şey dememişsin, hepsini okumamıştım. Orijinal adaptör vs kullanılsın tabii.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.696 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #12 Deiinzz dedi: Hocam zaten dediklerimden farklı bir şey dememişsin, hepsini okumamıştım. Orijinal adaptör vs kullanılsın tabii. Genişletmek için tıkla... Tüm Technopat aleminin kılavuzu sen misin? Dediklerinden farklı bir şey de deriz, muhalefet olma konu sahibine tavsiyeni ver çekil aradan.
Deiinzz dedi: Hocam zaten dediklerimden farklı bir şey dememişsin, hepsini okumamıştım. Orijinal adaptör vs kullanılsın tabii. Genişletmek için tıkla... Tüm Technopat aleminin kılavuzu sen misin? Dediklerinden farklı bir şey de deriz, muhalefet olma konu sahibine tavsiyeni ver çekil aradan.
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 736 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 2 Mayıs 2025 #13 Bence hiçbir yöntemle uğraşmaya gerek yok pil zaten bu tabii ki eskiyecek. 16 Pro Max'in bile pil değişimi 5000 lira mı ne yani fiyatının yüzde beşi ve en az 2 yıl dayanıyor o yüzden çok da takmaya gerek yok.
Bence hiçbir yöntemle uğraşmaya gerek yok pil zaten bu tabii ki eskiyecek. 16 Pro Max'in bile pil değişimi 5000 lira mı ne yani fiyatının yüzde beşi ve en az 2 yıl dayanıyor o yüzden çok da takmaya gerek yok.