IPhone'da SIM 2 takıldığı nereden anlasılır?

Ayarlar>Genel>Hakkında kısmına gelip alta kaydırdığın zaman hangi IMEI'yi kullandığın yazar. Sürenin başlayıp başlamadığını anlayamazsın. Yılbaşından beri hiç yuva değiştirmediysen başlamaz. Ekran görüntüsü al ve IMEI numaralarını sansürleyip buraya at.

Ayarlar>genel>hakkında kısmına gelip alta kaydırdığın zaman hangi IMEI'yi kullandığın yazar. Sürenin başlayıp başlamadığını anlayamazsın. Yılbaşından beri hiç yuva değiştirmediysen başlamaz. Ekran görüntüsü al ve IMEI numaralarını sansürleyip buraya at.

Ekran görüntüsünü nasıl paylaşacım.

Ekran görüntüsünü nasıl paylaşacım.
1744135253473.png

IMEI numaralarını sansürleyin mutlaka.

Eğer sene başından beri SIM kartı çıkarıp diğer yuvaya takmadıysanız süre başlamamıştır. Kalan 4 ay hakkı diğer yuvaya takarak kullanabilirsiniz.

Reis ben bunu yenı başkasından aldım o yüzden emin olmak istiyorum bunu ogrenmenın bir yolu falan varsa yardımcı olursan sevınırım.

Eğer sene başından beri SIM kartı çıkarıp diğer yuvaya takmadıysanız süre başlamamıştır. Kalan 4 ay hakkı diğer yuvaya takarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca SIM 1 yuvası siyah lastiklı taraf mı oluyor yoksa dığer taraf mı bilgin var mı acaba?

Reis ben bunu yenı başkasından aldım o yüzden emin olmak istiyorum bunu ogrenmenın bir yolu falan varsa yardımcı olursan sevınırım.
Öğrenmenin tek yolu, hattın o IMEI'ye takılı olduğu zaman kapanmaya 3 ay kala mesaj gönderir. Ve bunu her ay yapar. Yani kullanmaya başladığın takdirde 90 ya da 30 gün kaldı yazarsa bil ki daha önceden kullanılmıştır. IMEI kapanmış zaten. Diğerine tak gitsin.

Ayrıca SIM 1 yuvası siyah lastiklı taraf mı oluyor yoksa dığer taraf mı bilgin var mı acaba?
Ekrana bakan taraf ön kısım, kasaya bakan taraf ise arka kısım olur.

Öğrenmenin tek yolu, hattın o IMEI'ye takılı olduğu zaman kapanmaya 3 ay kala mesaj gönderir. Ve bunu her ay yapar. Yani kullanmaya başladığın takdirde 90 ya da 30 gün kaldı yazarsa bil ki daha önceden kullanılmıştır. IMEI kapanmış zaten. Diğerine tak gitsin.

Ekrana bakan taraf ön kısım, kasaya bakan taraf ise arka kısım olur.

Çok teşekkürler iyice anlamak için soruyorum takmaya çalıştığımda lastikli taraf aşağıda kalıyor demekli o taraf SIM 2 yuvası değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı