B Beradd Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 WhatsApp'tan çıkmam gerek fakat çıkış yapma seçeneğini bulamadım, beni aydınlatın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 8 Ağustos 2024 #2 Beradd dedi: WhatsApp'tan çıkmam gerek fakat çıkış yapma seçeneğini bulamadım, beni aydınlatın. Genişletmek için tıkla... Sanırım direkt çıkış yapma yok, verileri silebilirsiniz ya da silip yükleyin uygulamayı.
Beradd dedi: WhatsApp'tan çıkmam gerek fakat çıkış yapma seçeneğini bulamadım, beni aydınlatın. Genişletmek için tıkla... Sanırım direkt çıkış yapma yok, verileri silebilirsiniz ya da silip yükleyin uygulamayı.
B Beradd Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Verileri nasıl sileceğim? Fallegan dedi: Sanırım direkt çıkış yapma yok, verileri silebilirsiniz ya da silip yükleyin uygulamayı. Genişletmek için tıkla...
Verileri nasıl sileceğim? Fallegan dedi: Sanırım direkt çıkış yapma yok, verileri silebilirsiniz ya da silip yükleyin uygulamayı. Genişletmek için tıkla...
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 8 Ağustos 2024 #4 Beradd dedi: Verileri nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan iphone depolama giriyorsunuz oradan whatsapp uygulamasını bulun sonra verileri silin üstünde bir ayar olması lazım
Beradd dedi: Verileri nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan iphone depolama giriyorsunuz oradan whatsapp uygulamasını bulun sonra verileri silin üstünde bir ayar olması lazım