iPhone'daki resimler bilgisayara nasıl atılır?

• Konuyu başlatan VP67
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 512
Merhaba. iPhone telefonumdaki resimleri nasıl bilgisayara atabilirim? Biliyorum bunun için pek çok farklı yöntem bulunuyor ancak ben bu Apple'ın işinden pek anlayamıyorum. iCloud hesabıma attıktan sonra bilgisayarıma kopyaladım, iCloud'umdan sildim, ancak telefonumda asla yer azalmadı. Önceden SanDisk ixpand ile bu işlemi çok kolay bir şekilde yapıyordum. Önce ıxpand'a atıp sonra bilgisayara atıyordum. İxpand uygulamasından attığım resimleri telefondan sil yapıyordum ve telefonumun hafızası boşalıyordu. Model yükselttim ve şu an Type-C portlu iPhone kullanıyorum. Haliyle ixpandı kullanamıyorum. Ancak iCloud işlemlerinden anlayamadım. Bunun kolay bir yolu yok mu? Bilgisayarıma attığım anda o attığım resimleri veya videoları telefondan da silmek istiyorum. Bu konuda ayrıntılı olarak beni aydınlatabilecek yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb kablosuyla bilgisayar ile telefon bağlantılar ve sonra yüklenir. İsterseniz youtubeden izleyin

Sorunuzun cevabı değil ama ben bilgisayardan WhatsApp'a giriş yapıyorum ve telefondan kendime fotoğrafı gönderiyorum ardından bilgisayardan da indiriyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir.

USB kablosuyla bilgisayar ile telefon bağlantılar ve sonra yüklenir. İsterseniz YouTube'dan izleyin

Tamam bu şekilde atılıyor zaten. Ama attığım fotoğrafı aynı anda silemiyorum. Silmek için telefondan fotoğraflara girip oradan silmem lazım. Ayrıca bu işlemi toplu bir şekilde yapmam lazım. Telefonda 10 bin civarı fotoğraf var. Yani bu söylediğiniz yöntem geçersiz benim için.

Sorunuzun cevabı değil ama ben bilgisayardan WhatsApp'a giriş yapıyorum ve telefondan kendime fotoğrafı gönderiyorum ardından bilgisayardan da indiriyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu daha mantıklı geldi hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…