Nakahella Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 694 Makaleler 2 Çözümler 4 14 Ekim 2024 #1 10 yıldır Apple kullanıyorum ve çok uzun süredir kalp atışı, adım sayısı gibi sağlık özellikleri telefonda kayıtlı. Android'e geçiş yapacağım ama bu sağlık verilerinin Android'e geçmesini istiyorum. Mümkün mü?
10 yıldır Apple kullanıyorum ve çok uzun süredir kalp atışı, adım sayısı gibi sağlık özellikleri telefonda kayıtlı. Android'e geçiş yapacağım ama bu sağlık verilerinin Android'e geçmesini istiyorum. Mümkün mü?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.906 Çözümler 175 14 Ekim 2024 #2 Hayır. Sağlık verilerinizi istediğiniz şekilde dışarıya aktaramazsınız maalesef.
Nakahella Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 694 Makaleler 2 Çözümler 4 14 Ekim 2024 #3 Görkem Umut dedi: Hayır. Sağlık verilerinizi istediğiniz şekilde dışarıya aktaramazsınız maalesef. Genişletmek için tıkla... Üzdü. Gitti o kadar veri. Geçerli bir önemi yok aslında ama aktarabilmek iyi olurdu.
Görkem Umut dedi: Hayır. Sağlık verilerinizi istediğiniz şekilde dışarıya aktaramazsınız maalesef. Genişletmek için tıkla... Üzdü. Gitti o kadar veri. Geçerli bir önemi yok aslında ama aktarabilmek iyi olurdu.