lebowskia Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Merhaba. IPhone'dan Android'e geçiyorum, smar switch uygulaması ile verileri aktarıyorum ama uyggulamalar ve telefondaki mesajlar çıkmıyori neden böyle oluyor? Ve WhatsApp yedeğini nasıl aktaracağıım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2024
Merhaba. IPhone'dan Android'e geçiyorum, smar switch uygulaması ile verileri aktarıyorum ama uyggulamalar ve telefondaki mesajlar çıkmıyori neden böyle oluyor? Ve WhatsApp yedeğini nasıl aktaracağıım?
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 Seçmeniz lazım.
lebowskia Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 Yahya Giray Esen dedi: Seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... yok hiç çıkmıyor seçimde, sadece kişiler, notlar, takvim, fotoğraflar falan çıkıyor
Yahya Giray Esen dedi: Seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... yok hiç çıkmıyor seçimde, sadece kişiler, notlar, takvim, fotoğraflar falan çıkıyor
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 O zaman tek tek indirin.