iPhone'dan Android'e WhatsApp nasıl aktarılır?

Daha fazla  
iPhone 6 sahibiyim ve yakın zamanda POCO X6 Pro aldım. Bu zamana kadar yapamadığım için ikincil cihaz olarak WhatsApp'ı kullanıyordum. Mayıs gibi iPhone 6 WhatsApp desteği kesileceği için sohbetleri yeni telefona aktarmam lazım.

Bunu nasıl yapabilirim? Ayarlardan "sohbetleri Android'e aktar." seçeneğine tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Bir şeyleri hazırlıyor tamamlıyor ve öyle kalıyor. Bunu kablosuz veya kablolu nasıl yapabilirim? Kablolu bir seçenek de göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
sorununuzu halledebildiniz mi? ben de iostan android e geçiyorum ve whatsapp sohbetlerini taşımakta sorun yaşıyorum.

sorununuzu halledebildiniz mi? ben de iostan android e geçiyorum ve whatsapp sohbetlerini taşımakta sorun yaşıyorum.
Benim iphone 6 sorun yaşattığı için halledememiştim. Nispeten yeni bir İos cihazınız varsa olabilir. WhatsApp ayarlarında Android'e aktar diye bir seçenek çıkıyor uygun kablo ile aktarma yapılıyordu diye hatırlıyorum.

Benim iphone 6 sorun yaşattığı için halledememiştim. Nispeten yeni bir İos cihazınız varsa olabilir. WhatsApp ayarlarında Android'e aktar diye bir seçenek çıkıyor uygun kablo ile aktarma yapılıyordu diye hatırlıyorum.
2020 SE'den geçtim ben de. Linkini attığım arkadaşı takip ederek çözebildim. Aynen kablo ile aktarma yapılıyor. İki gün uğraştım ama. Bazı videolarda şu durum es geçiliyor söylemekte fayda var; 1- İOS' un en güncel sürümüne İphone' u mutlaka güncellemek lazım. 2-Whatssapp'ın güncellemesi varsa mutlaka yapılmalı, 3- Whatssapp sohbetleri mutlaka yedeklenmeli... Benzer sebeple buraya uğrayıp da çözüm arayan olursa diye ilgili linki bırakıyorum şuraya:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı