Çözüldü IPhone'dan bilgisayara Bluetooth ile internet paylaşımı yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, IPhone'dan bilgisayara takmış olduğum Bluetooth adaptörüyle masaüstü bilgisayarıma internet paylaşımı açmak istiyorum ama açamıyorum. Daha önceden birkaç kere yapmıştım ama artık olmuyor. Bilgisayarda ağ bağlantıları yerinde telefonum gözükmüyor. Bluetooth ile 2 cihazı eşleştiriyorum hücresel veriyi açıp paylaşımı Bluetooth ile seçiyorum ama gözükmüyor. Yüklemiş olduğum şeylerle bir alakası olabilir mi? Bluetooth adaptörü takılı olduğu halde bağlı değil diyor telefonla bağlantı kursam bile.
Bluetooth ile eşledikten sonra ağ bağlantılarında Bluetooth ağ bağlantısına çift tıklayınca telefonun orada gözükmesi gerekiyor, gözüküyorsa tıklayın, üstte bağlanırken kullan var, ona tıklayıp erişim noktasına tıklayınca bağlantı kuruluyor. Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…