IPhone'dan bilinmeyen linke tıklanırsa virüs bulaşır mı?

Crazy_Erturk

Hectopat
Merhaba. Yanlışlıkla bana WhatsApp üzerinden gelen linke tıkladım. Site açıldığı anda sekmeyi kapattım. Herhangi bir sorun olur mu? IOS'ların sıkı güvenlik ağının olduğunu duymuştum.
Link buydu:

Kod:
http://ridgearea.cn/611dcV1ZRmQFXGZCe2M1JikKE10hYA8Ca2IBW0oBAxgLNjAcWx0QCDsSLxlfbwdFUQZAEk9MOCMwfhxQcDAiZSETT1V4IgUWI3Mu?mczq1678002645546

@Crazy_Erturk
Hocam en iyi siz bilirsiniz @Recep Baltaş

Eğer indirme yapmadıysa veya inen dosyayı açmadan sildiyseniz hiçbir şey olmaz.

Dostum hangi telefonda, tablette, bilgisayarda olursan ol bilmediğin linke tıklama.

Ne olursa olsun sırf ios diye bulaşmayacak, bilgiler çalınmayacak diye bir şey yoktur, sadece Apple bu konularda çok hassastır ama linklerin kontrolleri onlarda değildir, tarayamazlar ve dolayısıyla eğer linke tıklarsanız bilgileriniz güncel şekilde karşıya gider.

VirusTotal'da taratabilirsiniz. Eğer dosya inmediyse hiçbir şey olmaz bunu sadece ben değil forumun kurucularından olan Recep Baltaş bile söylüyor.
Hocam ben pek bilmiyorum yerime yapıp ne olduğunu söyleme şansınız var mıdır link görünüyor sanırsam

Hocam doğru ama herhangi bir şey indirmedim direkt olarak kapattım ondan sonra telefonu kapatıp açtım

Hocam virustotal de link taratma kısmı var ben sizin için tarattım hocam buyrun sonuç
Hocam kısaca sonuç ne diyor anlatır mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…