iPhone'dan iPhone'a veri aktarımı

Bavs

Hectopat
Merhaba arkadaşlar iPhone 6'dan iPhone XR'a veri aktarıyorum. 28 GB falan veri var telefonumda belki daha azdır. İlk başta 30 dakika beklenen süre dedi ondan sonra daha düşük dedi ama 1 saatten fazladır verilerin yüklendiği bar yerinden oynamadı. 1 saatten fazladır 4 dakika kaldı yazıyor birinde diğerinde 3 dakika kaldı. Bug mı girdi iptal mı etsem etmesem mi bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence biraz daha beklemende fayda olabilir çünkü bu tarz aktarımlarda hesaplanan süreler genelde gerçekçi olmuyor zaten.

Bence biraz daha beklemende fayda olabilir çünkü bu tarz aktarımlarda hesaplanan süreler genelde gerçekçi olmuyor zaten.
süre hesaplaması evet dediğin gibi ama genelde bilirsin en başta max süre yazar ondan sonra daha da düşer. canımın sıkıldığı nokta yükleme barı oynamıyor kafayı yicem.

Yaptığın bağlantı da bir kopma olmuş ihtimali var mı sence hiç gözlemledin mi bazen anlık internet kopmalarıda buna sebep olabiliyor.

Yaptığın bağlantı da bir kopma olmuş ihtimali var mı sence hiç gözlemledin mi bazen anlık internet kopmalarıda buna sebep olabiliyor.
hiç sanmıyorum hocam bir yandan da laptoptayım cünkü.
internet hızım 18 mbps suan gözüküyor laptopta acaba cok mu yavaş

Aynı problem bende Iphone dan Android e geçerken olmuştu ama ben Google Drive a yedek alırken oluşmuştu kapatıp tekrar ettiğimde kaldığı yerden devam etti.

tam suanda kalan süreler değişti birinde 47 dk birinde 1 saat diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…