Android Google'ye ait. Bu yüzden Google Pixel Android'e en iyi uyan cihaz neredeyse. Çünkü üreten marka içindeki sistemi biliyor. 100W gibi teknolojiler daha genç. Bunların bataryanın kimyasına ne gibi bir etkileri olduğunu henüz tam bilmiyoruz. Ekran konusunda Samsung'larda çok fazla ekran yanması var. Dinamik falan diyorlar fakat hala görülüyor. Samsung'dan mı kaynaklı yoksa tüm ekranlar mı anlamadım. iPhone'de de görülüyor fakat onun da ekranını Samsung üretiyor.
Hayır kullanmadım. Çorba derken. Android'in karmaşıklığına diyorum. Android 4 sene sonra kasıyorlar diyorlar ama siz de "Sony, Motorola, Asus, Huawei, Honor ve Nothing" diyorsunuz. Alacak adam bunların hepsi 4 sene sonra kasıyor sanıyor. Ama içlerinden bir kaçı kasıyor. Bahsettiğiniz markalardan sadece Huawei başarılı. Honor zaten onun bünyesinde. Nothing arka tasarımından ibaret sadece çok bir havası yok. Realme gibi telefonlarla aynı neredeyse.
Nothing arayüzü saf android' e yakın bu yüzden kararlı.
Tasarım konusunda özgün bir cihaz o yüzden bahsettim.
Google yazılımı kötüdür demedim ki verimliliği kötüdür dedim. Samsung dökümü işlemciler soba gibi çalışıyor. Adamlar ne adam akıllı panel üretiyor nede işlemci.
Apple' a dönersek adamlar kendi işlemcilerine modem geliştiremiyor hala Qualcom' a muhtaç bu kadar milletten para kazanan bir firmanın işlemcisine modem geliştiremeyecek kadar yetersiz olması küçük düşürücü geliyor. Huawei bile bunlar kadar satış yapmasada bunu yapabiliyordu ambargo yiyene kadar.
Honor, Huawei bünyesinde değil satılarak bağımsız bir şirket haline geldi.
Huawei' ye çok benziyor arayüz tarafında. Google desteği olan Huawei gibi düşünebilirsin.
Honor şuan batarya ve güç yönetimi konusunda en iyi cihazları üretiyor diyebilirim.
Arayüzün güç yönetimi rakiplerine göre iyi ve kendi geliştirdikleri silikon karbon pil teknolojisi sayesinde telefonu inceltip aynı kapasiteyi veya aynı boyutta çok daha fazla mah değeri elde edebiliyorlar. Bazı modelleri aşırı yoğun olmayan kullanımda 2 gün kadar ekran süresi verebiliyor.
Ekran karartma yönünden de piyasada ki en iyi panelleri kullanıyorlar göz sağlığı açısından önemli.
Kendi yapay zeka araçları da çok pratik.
Arayüz konusunda 4x4 lük diyemem bir kaç sorunu var güncellemelerle halledilebilir Samsung kullanıyorken onda da bir kaç sorunum vardı ben hiç dört dörtlük bir arayüze sahip bir telefon üreticisine denk gelmedim önemli olaran belli aralıklarla cihazı kapatıp açmak en azından bug vs. gibi şeyleri azaltıyor resetlemek.