IPhone'dan Samsung'a geçmek gerçekten iyi mi?

Ben iphone tercih ediyorum. Samsung da kullandım xiaomi de. Dediğin gibi kamerada iphone tatmin ediyor beni yoksa çok kasmaya gerek yok hepsi aynı işi yapıyor. O dediğin uygulamalar işinle ilgili sana büyük kolaylık sağlayacaksa çok önemliyse samsung da düşünebilirsim ama

Nothing arayüzü saf android' e yakın bu yüzden kararlı.
Tasarım konusunda özgün bir cihaz o yüzden bahsettim.

Google yazılımı kötüdür demedim ki verimliliği kötüdür dedim. Samsung dökümü işlemciler soba gibi çalışıyor. Adamlar ne adam akıllı panel üretiyor nede işlemci.

Apple' a dönersek adamlar kendi işlemcilerine modem geliştiremiyor hala Qualcom' a muhtaç bu kadar milletten para kazanan bir firmanın işlemcisine modem geliştiremeyecek kadar yetersiz olması küçük düşürücü geliyor. Huawei bile bunlar kadar satış yapmasada bunu yapabiliyordu ambargo yiyene kadar.

Honor, Huawei bünyesinde değil satılarak bağımsız bir şirket haline geldi.
Huawei' ye çok benziyor arayüz tarafında. Google desteği olan Huawei gibi düşünebilirsin.

Honor şuan batarya ve güç yönetimi konusunda en iyi cihazları üretiyor diyebilirim.
Arayüzün güç yönetimi rakiplerine göre iyi ve kendi geliştirdikleri silikon karbon pil teknolojisi sayesinde telefonu inceltip aynı kapasiteyi veya aynı boyutta çok daha fazla mah değeri elde edebiliyorlar. Bazı modelleri aşırı yoğun olmayan kullanımda 2 gün kadar ekran süresi verebiliyor.
Ekran karartma yönünden de piyasada ki en iyi panelleri kullanıyorlar göz sağlığı açısından önemli.
Kendi yapay zeka araçları da çok pratik.
Arayüz konusunda 4x4 lük diyemem bir kaç sorunu var güncellemelerle halledilebilir Samsung kullanıyorken onda da bir kaç sorunum vardı ben hiç dört dörtlük bir arayüze sahip bir telefon üreticisine denk gelmedim önemli olaran belli aralıklarla cihazı kapatıp açmak en azından bug vs. gibi şeyleri azaltıyor resetlemek.

Son düzenleme:

Sanırım teknolojiyi sadece kendinizin takip ettiğinizi sanıyorsunuz. Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Forum gittikçe kaliteli hale geliyor. Dediklerinize aynen katılıyorum.

Sanırım teknolojiyi sadece kendinizin takip ettiğinizi sanıyorsunuz. Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Forum gittikçe kaliteli hale geliyor. Dediklerinize aynen katılıyorum.
Övdün mü sövdün mü anlamadım.

IPhone'dan Samsung'a geçersen downgrade yapmış olursun dostum iPhone yeni modelini alırsan 6-6.5 sene stabil kullanacağın bir telefon zamanla yavaşlamaz kamerası zamanla bozulmaz güvenlidir kolay kolay virüs yemez. Bir babadır bizim için eğer paran varsa IPhone'dan sakın şaşma.

Kullanım amacına telefondan ne istediğine göre değişecek bir soru.

Kullanım amacım uzun süredir kullanıyorum fakat artık iPhone kullanmaktan sıkıldım o kadar fotoğraf kolik birisi değilim sadece kedimi ve kız arkadaşımı çekerim.
Böyle Android telefona root atıp bir şeyler kullanmak istiyordumda herkes dedi ki sakın öyle bir şey yapma yazık edersin dediler ondan dolayı vazgeçtim bende.

Yüksek ihtimalle öyle yapacağım hocam 16Pro Max alacağım çok kararsız kaldım ama artık alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…