IPhone'de girilen şifre kabul edilmiyor

MacroToggled

Centipat
Daha fazla  
Şimdi benim bir telefonum vardı. PC'de duruyordu sıfırlayacaktım dolu diye ve birdenbire ITunes'e bağlanın hatası aldım bağlamama rağmen şifre istedi ve girdiğim şifreyi kabul etmemeye başladı telefon. Recovery mode da alamıyorum Home tuşu arızalı. Bir şey yaptırmadan bu telefonu düzeltemek istiyorum.

3uTools indirip bilgisayarınıza kurun ve telefonu bağlayın. Uygulama cihazınızı görecek ve Flash sekmesinden yazılımı yükleyebilirsiniz. Kendisi cihazı recovery alıp yükleme yapacak.

3uTools indirip bilgisayarınıza kurun ve telefonu bağlayın. Uygulama cihazınızı görecek ve Flash sekmesinden yazılımı yükleyebilirsiniz. Kendisi cihazı recovery alıp yükleme yapacak.
herşeyi denedim 3utools u baya önceden denedim yok çalışmıyor... telefon baya eski atılcak hale geldi ama her baya kez yaptırıldı ve totalde 2000tl harcandığı için insan da atmak istemiyor

Cihazın şarjının bitmesini bekleyin olmazsa açma tuşuna basılı tutun.
Cihaz modeli ne

Şarjı var mı
Şarjı bitti ise şarja takın düzelmiş olması lazım.

Son düzenleme:
UPDATE:Arkadaşlar telefon için yeni home tuşu aldım ve yaptım. Herkese teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…