IPhone'de kronik sıkıntı yaşadınız mı?

1. sorunu 2015'te aldığım iPhone 5S cihazımda yaşamıştım ve artık gına gelmişti, kimle konuşsam duyamıyordum eğer kulaklık takmazsam.
2. sorunu 7 ay önce aldığım iPhone SE 2020 cihazımda yaşadım, 7 ayda %94'e düştü, yoğun kullanım söz konusu değil ve oyun bile oynamıyorum.

Ah maalesef hocam. Bana göre pil hadi neyse de telefonun temel işlevi olan arama özelliğinin en önemli yanı ses. O da az gelince insan sinir oluyor. 6S Plus ilk çıktığında büyük bir zevkle almıştım sonra bütün umudum kırılmıştı.
Bu arada benim izlenimime göre küçük modellerin yani ıphone 7 8 se2 gibi cihazların pili pluslara göre daha hızlı eskiyor.
Bu arada benim izlenimime göre küçük modellerin pili daha hızlı eskiyor. Plus serisine göre.
iPhone 7, 8, SE2 gibi cihazların.

Ah maalesef hocam. Bana göre pil hadi neyse de telefonun temel işlevi olan arama özelliğinin en önemli yanı ses. O da az gelince insan sinir oluyor. 6S Plus ilk çıktığında büyük bir zevkle almıştım sonra bütün umudum kırılmıştı.
Bu arada benim izlenimime göre küçük modellerin yani iPhone 7 8 SE2 gibi cihazların pili Plus'lara göre daha hızlı eskiyor.
Bu arada benim izlenimime göre küçük modellerin pili daha hızlı eskiyor. Plus serisine göre.
iPhone 7, 8, SE2 gibi cihazların.

Birçok SE 2020 kullanıcısının aynı şekilde pil şikayetini görmüştüm, dediğiniz gibi olma ihtimali var. Ama çok üstünde durmuyorum, 2 senelik garanti sürecinin sonuna doğru servise götürüp bir pil değişimi rica edeceğim.

Birçok SE 2020 kullanıcısının aynı şekilde pil şikayetini görmüştüm, dediğiniz gibi olma ihtimali var. Ama çok üstünde durmuyorum, 2 senelik garanti sürecinin sonuna doğru servise götürüp bir pil değişimi rica edeceğim.

Hocam telefonu 16 Haziran 2020 de aldım ve şu anda pil sağlığım %96
E5D6DF4D-63A4-442A-8FF8-AB26BE61BC64.png

Hocam en iyisi garanti bitmeden bedavaya değiştirin ki bir 2 sene daha sıfır batarya ile kullanın.
Benim şu an pil sağlığım %65.
Bana göre hala çok iyi. Tabii artık değişmesi de gerekir ama garantim de bittiği için pil değişimini henüz yapmak istemiyorum.
Bana 2 ila 2,5 gün gidiyor ani kapanma vs olmuyor öyle şarj düşmesi falan da olmuyor bir sıkıntı yok. Pili çok takmayın yani.
Hocam telefonu 16 Haziran 2020 de aldım ve şu anda pil sağlığım %96Eki Görüntüle 858113

Hocam konuyla alakasız ama Vodafone internetinden memnun musunuz?

Hocam en iyisi garanti bitmeden bedavaya değiştirin ki bir 2 sene daha sıfır batarya ile kullanın.
Benim şu an pil sağlığım %65.
Bana göre hala çok iyi. Tabii artık değişmesi de gerekir ama garantim de bittiği için pil değişimini henüz yapmak istemiyorum.
Bana 2 ila 2,5 gün gidiyor ani kapanma vs olmuyor öyle şarj düşmesi falan da olmuyor bir sıkıntı yok. Pili çok takmayın yani.

Hocam konuyla alakasız ama Vodafone internetinden memnun musunuz?

Hocam ben Vodafone'u mobil veri olarak kullanıyorum, oldukça memnunum Red'li 20 Plus paketim var internet bitmiyor, evin içinde Wi-Fi kullanmayı unutuyorum bazen bir de covit yüzünden mi bilemedim ama çarktan sürekli internet çıkıyor 😃

Hoparlör ve ahize kısımlarını temizlememe rağmen ses çok az geliyor. Benim genel anlamda sorunum bu sanırım.
Apple destekten öğrendiğim bilgi kadarıyla. Ailemden biri de aynı sorunu yaşıyordu bunu yapın dediler anlatıyorum :
Ayarlar- erişilebilirlik- ses ve dokunuş- oradaki ses dengesini sola çekin.
Hoparlör ve ahize kısımlarını temizlememe rağmen ses çok az geliyor. Benim genel anlamda sorunum bu sanırım.
Model ne bu arada ?

3 sene evvel ikinci el iphone 6s aldım ve hala kullanıyorum. Yazdığınız gibi ahize sorunu dışında başka sorunla karşılaşmadım ve bezdim kimseyi duyamıyorum.

Ya beni üzen şey iPhone gibi telefon modeline yakışmayan bir şey bu özellikle ahize problemi. Telefonun anlamı kalmıyor iletişim tam verimli olmuyor çünkü.
Yani her modelde karşılaşılan bir durum ama üzülerek söylüyorum ki 6S serilerinde daha çok yaşanıyor.
Haksız mıyım? İnsanın bir daha iPhone alası gelmiyor benim mesela.
3 sene evvel ikinci el iphone 6s aldım ve hala kullanıyorum. Yazdığınız gibi ahize sorunu dışında başka sorunla karşılaşmadım ve bezdim kimseyi duyamıyorum.
Hocam üstte yazdığım ayarı yapın
Apple destekten öğrendiğim bilgi kadarıyla. Ailemden biri de aynı sorunu yaşıyordu bunu yapın dediler anlatıyorum :
Bunu.
Ya beni üzen şey iPhone gibi telefon modeline yakışmayan bir şey bu özellikle ahize problemi. Telefonun anlamı kalmıyor iletişim tam verimli olmuyor çünkü.
Yani her modelde karşılaşılan bir durum ama üzülerek söylüyorum ki 6S serilerinde daha çok yaşanıyor.
Haksız mıyım? İnsanın bir daha iPhone alası gelmiyor benim mesela.

Hocam üstte yazdığım ayarı yapın

Bunu.
İşe yarar umarım.

Model ne bu arada ?
7 Plus.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı