BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar kaza sonucu bilgisayarımdaki tüm müzikleri sildim, yaklaşık 450 tane. Ancak bu müzikler telefonumda var. Yardım istediğim konu ise bu müzikleri bilgisayarıma nasıl geri yükleyebilirim?
Arkadaşlar kaza sonucu bilgisayarımdaki tüm müzikleri sildim, yaklaşık 450 tane. Ancak bu müzikler telefonumda var. Yardım istediğim konu ise bu müzikleri bilgisayarıma nasıl geri yükleyebilirim?
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 24 Şubat 2019 #2 Documents uygulamasını kullanarak iTunes üzerinden iphone-bilgisayar arası dosya paylaşımı yapabilirsiniz.
Documents uygulamasını kullanarak iTunes üzerinden iphone-bilgisayar arası dosya paylaşımı yapabilirsiniz.
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 24 Şubat 2019 #3 Bilgisayarına İtunes indirdiysen, telefonunu USB ile PC'ye bağla. Eşzamanlama yap. İşte telefon sahibinin yapması gerekenleri söylenen yer. Bilgisayarınızı kullanarak iPhone, iPad veya iPod'unuzu eşzamanlama - Apple Destek (TR) Mac veya PC'nizi kullanarak içeriğinizi eşzamanlayabilirsiniz. support.apple.com
Bilgisayarına İtunes indirdiysen, telefonunu USB ile PC'ye bağla. Eşzamanlama yap. İşte telefon sahibinin yapması gerekenleri söylenen yer. Bilgisayarınızı kullanarak iPhone, iPad veya iPod'unuzu eşzamanlama - Apple Destek (TR) Mac veya PC'nizi kullanarak içeriğinizi eşzamanlayabilirsiniz. support.apple.com
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2019 #4 Eşzamanlama yaptım, ancak hala nasıl bilgisayara atacağımı bilmiyorum.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2019 #5 Apowersoft Phone Manager kullanın