son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #1 iPhonedo yine güzel bir inceleme yapmış. İzlemenizi tavsiye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iPhonedo yine güzel bir inceleme yapmış. İzlemenizi tavsiye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Piskopat Megapat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #2 Hocam iphone 6 ve iphone 6 plus daha çıkmadı mı yoksa ben mi yanlış biliyorum?
B Burak Gönül Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 279 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #3 Piskopat dedi: Hocam iphone 6 ve iphone 6 plus daha çıkmadı mı yoksa ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Türkiye için konuşuyorsak, haklısın. Lakin yurt dışı için bu yanlış. Şuan yurt dışında satışlar mevcut.
Piskopat dedi: Hocam iphone 6 ve iphone 6 plus daha çıkmadı mı yoksa ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Türkiye için konuşuyorsak, haklısın. Lakin yurt dışı için bu yanlış. Şuan yurt dışında satışlar mevcut.