9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Gamiurams Ziyaretçi 27 Haziran 2014 #2 Her ne kadar Apple ürünlerini sevmesem de bu adamı izlemeyi seviyorum.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #3 Akıllı telefonum yok ama alacağım il akıllı telefon ilk bu adam sayasinde IPhone olacak. Diğer platformlara ısınamadım zaten.
Akıllı telefonum yok ama alacağım il akıllı telefon ilk bu adam sayasinde IPhone olacak. Diğer platformlara ısınamadım zaten.
B bkaakco Kilopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 8 27 Haziran 2014 #5 Apple kullanmıyorum ama ilgimi çekiyor bu videolar. Baştan sona aralıksız izledim videoyu. Gerçekten emek vererek hazırlanmış. Fakat bazı soruların cevapları çok basit veya eksik.
Apple kullanmıyorum ama ilgimi çekiyor bu videolar. Baştan sona aralıksız izledim videoyu. Gerçekten emek vererek hazırlanmış. Fakat bazı soruların cevapları çok basit veya eksik.