9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #1 İPhonedo yeni bir döneme başladı yüzünü göstereceğini tahmin etmemiştik ama oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İPhonedo yeni bir döneme başladı yüzünü göstereceğini tahmin etmemiştik ama oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #2 Ketum ismi bir yerden tanıdık geliyor. Cs:Go oynuyor musunuz ?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #3 ÖmerAltıntas dedi: Ketum ismi bir yerden tanıdık geliyor. Cs:Go oynuyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... CS GO mu bulaşmam o oyuna. Call of Duty Advanced Warfare'de görmüş olabilirsin, Battlefield 4'te bu nicki kullanmıyorum.
ÖmerAltıntas dedi: Ketum ismi bir yerden tanıdık geliyor. Cs:Go oynuyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... CS GO mu bulaşmam o oyuna. Call of Duty Advanced Warfare'de görmüş olabilirsin, Battlefield 4'te bu nicki kullanmıyorum.
linux.gemini Kilopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 207 Makaleler 1 Yer Bir yer 4 Şubat 2015 #4 ÖmerAltıntas dedi: Ketum ismi bir yerden tanıdık geliyor. Cs:Go oynuyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Ketum hoca olsaydı kullanıcı adının sonunda "x" harfi olurdu.
ÖmerAltıntas dedi: Ketum ismi bir yerden tanıdık geliyor. Cs:Go oynuyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Ketum hoca olsaydı kullanıcı adının sonunda "x" harfi olurdu.
MertKemal Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 641 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #5 İPhonedo'yu daha farklı bekliyordum. Hayal kırıklığına uğradım