Konu yukarıda belirttiğim gibidir. Sadece merakımdan soruyorum. Virüs bulaşırsa nasıl zarar verir, diğer telefonlara da bulaşır mı? Merak ettim cevaplarınızı bekliyorum.
IPhone'da Apple Store dışı uygulama indirilmediği için virüs bulaşması oldukça zordur. İnternette “telefonunuza virüs bulaştı” diye gelen uyarılar sadece abuk subuk reklamlardan ibarettir.
IPhone'da Apple Store dışı uygulama indirilmediği için virüs bulaşması oldukça zordur. İnternette “telefonunuza virüs bulaştı” diye gelen uyarılar sadece abuk subuk reklamlardan ibarettir.
Arkadaşın dediği gibi dışarıdan uygulama desteği fazla olmadığı için virüs bulaşması biraz zor bu yolla. Ancak indirdiğiniz resim, video, doküman gibi dosyaların içerisine gömülü şekilde virüs olabilir. Ancak bunlar da genelde ios değil, windows tarafında çalışacak virüslerdir. Bu nedenle endişelenmenizi gerektirecek pek de bir durum yok.