IPhone'ların forumda genel olarak gömülmesi

Tecrübeli olarak ben anlatıyım o zaman.İphone 14 pro ve s23 kullanmış biri olarak. 5-10k fark olsa iphone 14 alınır derdim. Apple seviyodur vb diye. İphone 14 pro performansıyla s23e yakınken minimal farklar var. s23 26k iken 10k daha fazla verip batarya hz vb her şeyden kötü olan iphone alın demek insanları kandırmaktır zaten? Bir hayat anısıda veriyim. Tatilde iphone 13ü olan arkadaşımın grup fotosu için s23'mü istemesi en net kanıtıdır. Bakın gerçek hayatta yaşanmış tecrübe.

Tam olarak evet, S Ultra, Pro Max serisi veya Redmi'ler vs deneyımlemdıgım ıcın hiçbir konularına mesaj yazmadım. Herkes her konuda olmak zorunda degıl

Dostum bunlar telefon alt tarafı bunun için okul okumana gerek yok kafanı yormana da pek gerek yok. Teknolojiyi takip edersen, kullanıcı deneyimlerini ve yorumlarını okursan fikir sahibi oluyorsun zaten sen de yorum yazabilirsin çekinme yanlış değil yani bu Sadece telefonda değil laptop önerileri olsun sistem önerileri olsun sayfalarca mesaj oluyor sence oraya yazan herkes her şeye sahip mi de yazıyor?

İllaki kullanan ınsanlar olacak ve yardım edecek.

Mesela bir X kişiyi düşün. Bu insanın kullandığı cihaz 5000TL'lik bir cihaz olsun. Ama bu insan teknoljiye dehşet ilgili, telefonların işlemcilerinden tut her şeye hakim, araştırmış güncel teknolojiyi takip ediyor vs. Bu insan mesela Pro Max konusuna yorum yapmasın diyorsun yani? Böyle forumda konu açan arkadaş otursun "sadece kullananların" gelmesini beklesin öyle mi diyorsun? Bu örnekte verdiğim X kişisi gibi insanlar yazmasın ne olsa kullanmıyor deneyimlememiş(!) Kaldı ki enflasyonist ülkede yaşıyoruz insanların parası her gün eriyor fiyatlar son derece değişken anlık kampanyalar vs oluyor. Bu durumda alacak bu insanın hemen net karar vermesi gerek öyle senin dediğin gibi sadece kullanan insanlar gelmesini beklerse olacak iş değil.

Fıkırlerınıze aslında katılıyorum, konuda ınsanların benı yanlıs anlaması sebebıyle hayal kırıklıgı yasadım. Dogal olarak da bıraz farklı bır yere cektım olayı "sıze karsı". Kısaca haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…