Nos NiTrOgEn
Centipat
Arkadaşlar 6 hanenin 4 tanesini biliyorum 2 tanesini karıştırıyorum bir türlü açılmıyor en son 15 dakika beklemeye aldı nasıl hatırlayabilirim veya açabilirim?
Cihaz kilitlenene kadar aklınızdaki şifreleri deneyin. Kilitlenirse garantiye gönderin.
Bilgisayara bağlayarak iCloud ile vs. Tam bilmiyorum açabilmen gerekiyor. (iCloud şifreni bilmen yeterli diye biliyorum telefoncular yardımcı olabilir)Garantisi bitti ve içinde bir sürü hesabım var.
iPhone kullanmadım ancak şöyle bir makale var. Bunu denediniz mi?
iPhone'unuzun parolasını unuttuysanız veya iPhone'unuz etkisizleştirildiyse - Apple Destek (TR)
Bu sorun giderme makalesinde; kurtarma moduna nasıl gireceğiniz, iPhone'unuzu nasıl sileceğiniz, yedeklemeden nasıl geri yükleme yapacağınız ve gerekirse Apple Hesabınıza nasıl erişeceğiniz dahil olmak üzere farklı düğme türlerine (Face ID, Ana Ekran Düğmesi vb.) sahip iPhone'lara yönelik...support.apple.com
Hocam eğer iCloud şifrenizi biliyorsanız cihazı iTunes ile sıfırlayabilirsiniz, yedekleri de iCloud'dan yüklersiniz.Arkadaşlar 6 hanenin 4 tanesini biliyorum 2 tanesini karıştırıyorum bir türlü açılmıyor en son 15 dakika beklemeye aldı nasıl hatırlayabilirim veya açabilirim?
Hocam eğer iCloud şifrenizi biliyorsanız cihazı iTunes ile sıfırlayabilirsiniz, yedekleri de ICloud'dan yüklersiniz.
Yedeklemen var mıydı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.