dr1.6 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/ Müzisyen 20 Ekim 2024 #1 Arabamda Apple CarPlay var ancak kablolu bir şekilde çalışıyor. Bu şekilde kullanmak telefonun piline zarar verir mi? Araç içi şarj cihazları telefonlara zarar veriyor diye biliyorum genelde. Telefon iPhone 13.
Arabamda Apple CarPlay var ancak kablolu bir şekilde çalışıyor. Bu şekilde kullanmak telefonun piline zarar verir mi? Araç içi şarj cihazları telefonlara zarar veriyor diye biliyorum genelde. Telefon iPhone 13.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 20 Ekim 2024 #2 Vermez. Lithium-ion pilleri istediğin zaman takıp çıkarabilirsin. Mümkün olduğunca orijinal kabloyla kullanmaya çalış.
Vermez. Lithium-ion pilleri istediğin zaman takıp çıkarabilirsin. Mümkün olduğunca orijinal kabloyla kullanmaya çalış.
dr1.6 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/ Müzisyen 20 Ekim 2024 #3 The Virtuoso dedi: Vermez. Lithium-ion pilleri istediğin zaman takıp çıkarabilirsin. Mümkün olduğunca orijinal kabloyla kullanmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Kablo orijinal. Tüm kullandığım aksesuarların orijinal olmasına dikkat ediyorum.
The Virtuoso dedi: Vermez. Lithium-ion pilleri istediğin zaman takıp çıkarabilirsin. Mümkün olduğunca orijinal kabloyla kullanmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Kablo orijinal. Tüm kullandığım aksesuarların orijinal olmasına dikkat ediyorum.