Misyal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Selam. IPhone'umu bilgisayarımdan yönetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 Misyal dedi: Selam. IPhone'umu bilgisayarımdan yönetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara mı yansıtmak istiyorsunuz ekranı ?
Misyal dedi: Selam. IPhone'umu bilgisayarımdan yönetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara mı yansıtmak istiyorsunuz ekranı ?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 13 Kasım 2022 #3 Misyal dedi: Selam. IPhone'umu bilgisayarımdan yönetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... TeamViewer deneyin.
Misyal dedi: Selam. IPhone'umu bilgisayarımdan yönetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... TeamViewer deneyin.
Misyal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #4 zeki1981 dedi: TeamViewer deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim olmuyor SngrBob dedi: Bilgisayara mı yansıtmak istiyorsunuz ekranı ? Genişletmek için tıkla... bilgisayara hem yansıtıp hem de bilgisayardan telefonu kontrol etmek istiyorum
zeki1981 dedi: TeamViewer deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim olmuyor SngrBob dedi: Bilgisayara mı yansıtmak istiyorsunuz ekranı ? Genişletmek için tıkla... bilgisayara hem yansıtıp hem de bilgisayardan telefonu kontrol etmek istiyorum
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #5 Misyal dedi: denedim olmuyor bilgisayara hem yansıtıp hem de bilgisayardan telefonu kontrol etmek istiyorum Genişletmek için tıkla... İTunes uygulaması var fakat ordan kontrol edilmiyor sanırım.
Misyal dedi: denedim olmuyor bilgisayara hem yansıtıp hem de bilgisayardan telefonu kontrol etmek istiyorum Genişletmek için tıkla... İTunes uygulaması var fakat ordan kontrol edilmiyor sanırım.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Kasım 2022 #6 MacOs da maci apple tv gibi kullanip ekrani yansitabiliyorsunuz. Ama kontrol edemiyorsun. Sanirim xCode ile biraz ugrasarak kontrol etmeyi de yapabilirsin ama Windowsda ikisi imkansiz gibi bir sey.
MacOs da maci apple tv gibi kullanip ekrani yansitabiliyorsunuz. Ama kontrol edemiyorsun. Sanirim xCode ile biraz ugrasarak kontrol etmeyi de yapabilirsin ama Windowsda ikisi imkansiz gibi bir sey.