B brtwhj Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Merhaba laptopumdan PES 2021 oynamak istiyorum ama klavyeden rahat olmuyor. iPhone telefonumu gamepad olarak nasıl kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Merhaba laptopumdan PES 2021 oynamak istiyorum ama klavyeden rahat olmuyor. iPhone telefonumu gamepad olarak nasıl kullanabilirim?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.381 Çözümler 70 Yer Istanbul 13 Aralık 2020 #2 brtwhj dedi: Merhaba laptopumdan PES 2021 oynamak istiyorum ama klavyeden rahat olmuyor. iPhone telefonumu gamepad olarak nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Ultimate Gamepad on the App Store (apple.com) Mağazada böyle bir uygulama var. Belki işine yarar emin değilim.
brtwhj dedi: Merhaba laptopumdan PES 2021 oynamak istiyorum ama klavyeden rahat olmuyor. iPhone telefonumu gamepad olarak nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Ultimate Gamepad on the App Store (apple.com) Mağazada böyle bir uygulama var. Belki işine yarar emin değilim.
B brtwhj Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Sağ olun. V. Scaletta dedi: Ultimate Gamepad on the App Store (apple.com) Mağazada böyle bir uygulama var. Belki işine yarar emin değilim. Genişletmek için tıkla...
Sağ olun. V. Scaletta dedi: Ultimate Gamepad on the App Store (apple.com) Mağazada böyle bir uygulama var. Belki işine yarar emin değilim. Genişletmek için tıkla...