Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 8 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar 2 hafta önceye kadar Wi-Fi üzerinden iTunes'e bağlanıyordum. Lakin şu anda bağlanamıyorum. iTunes ve iPhone yazılımları güncel. Wi-Fi ile eşzamanlama da açık. Tekrardan Wi-Fi ile bağlana bilmek için ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar 2 hafta önceye kadar Wi-Fi üzerinden iTunes'e bağlanıyordum. Lakin şu anda bağlanamıyorum. iTunes ve iPhone yazılımları güncel. Wi-Fi ile eşzamanlama da açık. Tekrardan Wi-Fi ile bağlana bilmek için ne yapmam gerekiyor?
morgan1 Decapat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 Aynı sorun bende de var.Çözümünü bilen yok mu?
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 28 Ağustos 2024 #3 Afur dedi: Arkadaşlar 2 hafta önceye kadar Wi-Fi üzerinden iTunes'e bağlanıyordum. Lakin şu anda bağlanamıyorum. iTunes ve iPhone yazılımları güncel. Wi-Fi ile eşzamanlama da açık. Tekrardan Wi-Fi ile bağlana bilmek için ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam çözdünüz mü?
Afur dedi: Arkadaşlar 2 hafta önceye kadar Wi-Fi üzerinden iTunes'e bağlanıyordum. Lakin şu anda bağlanamıyorum. iTunes ve iPhone yazılımları güncel. Wi-Fi ile eşzamanlama da açık. Tekrardan Wi-Fi ile bağlana bilmek için ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam çözdünüz mü?