iPhone'un hacklenme ihtimali kaç?

461988

Hectopat
Hocalarım selam. Bir gün bir siteye girdim. O günden sonra telefon sesini ve ışığının kendi kendine oynadığını fark ettim ve buna bir şey demedim fakat telefon kapalıydı ve elime alınca (kamera, az önce) yazısı çıktı. IPhone'da virüs yok ve hacklenmiyor diye biliyorum fakat bu olay bana garip geldi. Hacklenmiş olma olasılığım kaç ve hacklendiysem nasıl kurtulabilirim? Not: Telefonda Kaspersky var.

IPhone'a virüs bulaşmaz diye bir şey yok sadece daha az ihtimali var.

Sahte şarj aleti taktığımda telefona bazen uygulamalar soluyor, sanki birisi uygulamalara tıklıyormuş gibi bir alakası var mı bilmiyorum.

Hayır hocam. Girdiğim sitede dersimle ilgili bir şey araştırıyordum.
Öyleyse onunla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum. Ayarlardan Safarinin kamera izni veya gerek olmayan izinleri varsa kapatabilirsiniz. Eğer yine çok tedirgin olursanız bilgilerinizi iCloud'a yedekleyip sıfırlayabilirsiniz.

IPhone'a virüs bulaşmaz diye bir şey yok sadece daha az ihtimali var.
Hocam konunun başlığına bakmayın. Bir siteye girdim ve bunlar olmaya başladı.
Öyleyse onunla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum. Ayarlardan Safarinin kamera izni veya gerek olmayan izinleri varsa kapatabilirsiniz. Eğer yine çok tedirgin olursanız bilgilerinizi iCloud'a yedekleyip sıfırlayabilirsiniz.
Hocam sıfırlamak ile formatlamak farklı şeyler değilmiydi ?

Hocam konunun başlığına bakmayın. Bir siteye girdim ve bunlar olmaya başladı.

Hocam sıfırlamak ile formatlamak farklı şeyler değilmiydi ?
Sıfırlama kısmında zaten tüm içerikleri ve ayarları sil kısmı var. Ama sıfırlamanın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bir daha kamera az önce diye bir şey gelirse bir fotoğraf alın lütfen.

Takvim uygulamasına girip değişik bir yazı vesaire olup olmadığını kontrol eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…