Y Yh4kash Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Cihazın ısısını ölçebileceğim üçüncü parti bir uygulama var mı veya Apple kendi uygulaması?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.190 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #2 Device Info uygulaması ile bakabilirsin. Android de var ama ios da var mı bilmiyorum. Markete bakarsın.
Device Info uygulaması ile bakabilirsin. Android de var ama ios da var mı bilmiyorum. Markete bakarsın.
Y Yh4kash Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 EdoMinato dedi: Device Info uygulaması ile bakabilirsin. Android de var ama ios da var mı bilmiyorum. Markete bakarsın. Genişletmek için tıkla... Device info yok device monitor var onu yükledim. Ayrıca sıcaklık normal olarak gözüküyor. Demek ki bana sıcak geliyor.
EdoMinato dedi: Device Info uygulaması ile bakabilirsin. Android de var ama ios da var mı bilmiyorum. Markete bakarsın. Genişletmek için tıkla... Device info yok device monitor var onu yükledim. Ayrıca sıcaklık normal olarak gözüküyor. Demek ki bana sıcak geliyor.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.190 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #4 Yh4kash dedi: Device info yok device monitor var onu yükledim. Ayrıca sıcaklık normal olarak gözüküyor. Demek ki bana sıcak geliyor. Genişletmek için tıkla... 40 filansa AAA oyun oynarken o sıcaklıklara çıkar. Normal kullanım da 40 olacağını sanmam. Sana öyle gelmiştir.
Yh4kash dedi: Device info yok device monitor var onu yükledim. Ayrıca sıcaklık normal olarak gözüküyor. Demek ki bana sıcak geliyor. Genişletmek için tıkla... 40 filansa AAA oyun oynarken o sıcaklıklara çıkar. Normal kullanım da 40 olacağını sanmam. Sana öyle gelmiştir.
Y Yh4kash Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #5 EdoMinato dedi: 40 filansa AAA oyun oynarken o sıcaklıklara çıkar. Normal kullanım da 40 olacağını sanmam. Sana öyle gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorum ayrıca derece falan yazmıyor sadece sıcaklık normal diyor
EdoMinato dedi: 40 filansa AAA oyun oynarken o sıcaklıklara çıkar. Normal kullanım da 40 olacağını sanmam. Sana öyle gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorum ayrıca derece falan yazmıyor sadece sıcaklık normal diyor
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 586 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Mayıs 2025 #6 En temizi iPhone'da temassız termometre ile ölçmek. Apple sıcaklık API'si için 3. taraflara izin vermiyor sanırsam.
En temizi iPhone'da temassız termometre ile ölçmek. Apple sıcaklık API'si için 3. taraflara izin vermiyor sanırsam.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #7 Yh4kash dedi: Oyun oynamıyorum ayrıca derece falan yazmıyor sadece sıcaklık normal diyor Genişletmek için tıkla... Hocam o çok değişikmiş. Neye göre normal, bir standartlarını bahsettikleri bilgi kutucuğu falan yok mu?
Yh4kash dedi: Oyun oynamıyorum ayrıca derece falan yazmıyor sadece sıcaklık normal diyor Genişletmek için tıkla... Hocam o çok değişikmiş. Neye göre normal, bir standartlarını bahsettikleri bilgi kutucuğu falan yok mu?