Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk.
R RetroTape Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 333 31 Ocak 2021 #2 Zcherby dedi: Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl bilmiyorum ama çok denerseniz kitlenir ve bir yere götürmeniz gerekir o yüzden daha fazla denemeyin benim de öyle bir telefonum kitlendi.
Zcherby dedi: Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl bilmiyorum ama çok denerseniz kitlenir ve bir yere götürmeniz gerekir o yüzden daha fazla denemeyin benim de öyle bir telefonum kitlendi.
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 31 Ocak 2021 #3 Suresi dolsun bekleyin. Daha fazla deneme sure artiyor.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Zcherby dedi: Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açılırken hızlıca ses tuşlarına veya ses tuşu ve başlat tuşuna basın, format sayfasına yönlendirecek orada temiz format atıp düzeltebilirsiniz (Değerli bilgiler ve değerli fotoğraflar yoksa deneyin)
Zcherby dedi: Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açılırken hızlıca ses tuşlarına veya ses tuşu ve başlat tuşuna basın, format sayfasına yönlendirecek orada temiz format atıp düzeltebilirsiniz (Değerli bilgiler ve değerli fotoğraflar yoksa deneyin)
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 31 Ocak 2021 #5 3-4 kere 1 saat yersen iPhone kilitlenir ve telefonu sıfırlamak zorunda kalırsın iTunes ile formatla cihazı bence.
3-4 kere 1 saat yersen iPhone kilitlenir ve telefonu sıfırlamak zorunda kalırsın iTunes ile formatla cihazı bence.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiX7u2ur8buAhVSi8MKHX4zAJ4QtwIwAXoECAYQAg&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DhbtpYnlPYu8&usg=AOvVaw0x_0wWDd6dJOWQMU5MW8bK İzleyip düzeltebilirsin.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiX7u2ur8buAhVSi8MKHX4zAJ4QtwIwAXoECAYQAg&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DhbtpYnlPYu8&usg=AOvVaw0x_0wWDd6dJOWQMU5MW8bK İzleyip düzeltebilirsin.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #7 7 aydır kullandığım şifreyi bugün unuttum şaka gibi ver çok önemlii şeyler var gitti mi bunlar şimdi?
7 aydır kullandığım şifreyi bugün unuttum şaka gibi ver çok önemlii şeyler var gitti mi bunlar şimdi?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #8 Zcherby dedi: 7 aydır kullandığım şifreyi bugün unuttum şaka gibi ver çok önemlii şeyler var gitti mi bunlar şimdi? Genişletmek için tıkla... Attığım yöntemle bir nevi format atıcaksın eğer ki yedeklersen hiçbirşeyin gitmiyor.
Zcherby dedi: 7 aydır kullandığım şifreyi bugün unuttum şaka gibi ver çok önemlii şeyler var gitti mi bunlar şimdi? Genişletmek için tıkla... Attığım yöntemle bir nevi format atıcaksın eğer ki yedeklersen hiçbirşeyin gitmiyor.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #9 Zcherby dedi: Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Genişletmek için tıkla... Hocam Apple'a durumunuzu anlatan bir mail gönderin çözüm bulacaklardır. Bulamazlar ise eğer sesini duyur.
Zcherby dedi: Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Genişletmek için tıkla... Hocam Apple'a durumunuzu anlatan bir mail gönderin çözüm bulacaklardır. Bulamazlar ise eğer sesini duyur.
Deffizy Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #10 Zcherby dedi: 7 aydır kullandığım şifreyi bugün unuttum şaka gibi ver çok önemlii şeyler var gitti mi bunlar şimdi? Genişletmek için tıkla... Apple desteği ara kardeşim onlar seni yönlendirir.
Zcherby dedi: 7 aydır kullandığım şifreyi bugün unuttum şaka gibi ver çok önemlii şeyler var gitti mi bunlar şimdi? Genişletmek için tıkla... Apple desteği ara kardeşim onlar seni yönlendirir.