Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #11 Sıfırlamadan açamaz mıyım ben bu cihazı 17 yıllık steam hesabı var guard kodu yedekte değil her şeyi o telefonda? Sıfırlamak zorunda kaldım gitti her şey hep kapatırdım icloud yedeğini açık unutmuşum yedeklemiş ucuz yırttık. Son düzenleme: 1 Şubat 2021
Sıfırlamadan açamaz mıyım ben bu cihazı 17 yıllık steam hesabı var guard kodu yedekte değil her şeyi o telefonda? Sıfırlamak zorunda kaldım gitti her şey hep kapatırdım icloud yedeğini açık unutmuşum yedeklemiş ucuz yırttık.
M Mert Polatt Megapat Katılım 13 Mayıs 2014 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #12 DFU moda alıp iTunes ile yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz verileriniz siliniyor mu bu konuda net bilgim yok.
DFU moda alıp iTunes ile yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz verileriniz siliniyor mu bu konuda net bilgim yok.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #13 Mert Polatt dedi: DFU moda alıp iTunes ile yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz verileriniz siliniyor mu bu konuda net bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Evet yek almamışsa her şey gidiyor.
Mert Polatt dedi: DFU moda alıp iTunes ile yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz verileriniz siliniyor mu bu konuda net bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Evet yek almamışsa her şey gidiyor.
RickSanchezZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 82 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2021 #14 Zcherby dedi: Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şey 2 defa başıma geldi birisinde Apple teknik desteği aramıştık diğerinde de şifreyi hatırlamıştım şans eseri
Zcherby dedi: Aylardır kullandığım şifreyi unuttum telefon kilitlendi, nasıl açacağım ben bunu ? iPhone etkin değil diyor, 15 dk. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şey 2 defa başıma geldi birisinde Apple teknik desteği aramıştık diğerinde de şifreyi hatırlamıştım şans eseri
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #15 RickSanchezZ dedi: Hocam aynı şey 2 defa başıma geldi birisinde Apple teknik desteği aramıştık diğerinde de şifreyi hatırlamıştım şans eseri Genişletmek için tıkla... Ben hep kapatırdım yedeği açık unutmuşum şansa sıfırladım ama dosyalar gitmedi 0000 yaptım en güzel şifre .
RickSanchezZ dedi: Hocam aynı şey 2 defa başıma geldi birisinde Apple teknik desteği aramıştık diğerinde de şifreyi hatırlamıştım şans eseri Genişletmek için tıkla... Ben hep kapatırdım yedeği açık unutmuşum şansa sıfırladım ama dosyalar gitmedi 0000 yaptım en güzel şifre .
RickSanchezZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 82 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2021 #16 Zcherby dedi: Ben hep kapatırdım yedeği açık unutmuşum şansa sıfırladım ama dosyalar gitmedi 0000 yaptım en güzel şifre . Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam .
Zcherby dedi: Ben hep kapatırdım yedeği açık unutmuşum şansa sıfırladım ama dosyalar gitmedi 0000 yaptım en güzel şifre . Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam .