IPhone'yi satıp METMELLOW-M4 hazır sistem almak mantıklı mı?

iPhone 11 telefonumu satıp bu sistemi almak istiyorum sizce mantıklı mı? Bütçem 17.000TL
abicim bütçeyi biraz yükselterek amd ryzen 5600 e yükselt site içi özelleştirme var neden diye sorursan bir youtube kanalı öneriyo olayıda hatırladığım kadarıyla önbellek farkları yüksek olduğu için ideal fiyat performans bir işlemci diyordu ama ben şahsen fps e fazla önem vermem dersen sadece çoğu oyunu açsın dersen amd ryzen 5500 de sana yeterli olcaktır diye düşünüyorum ama ben bilmem eski bir bilgisayarım var deneyimim yok yani bilgisayar da değil laptop

Muhtemelen telefonu satıp sistemi alacağım arkadaşlar önerileriniz iiçin teşekkürler.
Pişman olacaksın benden söylemesi. Alıp taş çatlasın 1.5 ay oyun oyanayacaksın ve hevesin geçecek. Ayrıca o sisteme uygun monitörler 3.5K'dan başlıyor.

Pişman olacaksın benden söylemesi. Alıp taş çatlasın 1.5 ay oyun oyanayacaksın ve hevesin geçecek. Ayrıca o sisteme uygun monitörler 3.5K'dan başlıyor.
Iphone zaten gereksiz para israfı ve oyunlar bildiğin gibi binlik fiyatlardan başlaMIYOR

Oyunlar ne alaka şuanda? Parası olmayan adam en kötü crack indirir parası olunca yapımcıya saygı gider satın alır.
adam bu kadar güçlü bilgisayarı ancak oyun oynama yada yapma için alır düşünsene benim için GTX serisi çok iyi bence RTX biraz abartı gibi mesela ama tabi kötü bir laptopum olduğu için bilmiyo olabilirim ama neyse ve crack neden indirsin bilgisayarın parasına bak ona virüs indirme riskini asla göze alınmaz

Telefonsuz kalacaksan mantıklı bir hareket tabii ki değil.
dünyada 5000 tl ye telefonlar var unutma ve bunlar işlevsel de olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…