abicim bütçeyi biraz yükselterek amd ryzen 5600 e yükselt site içi özelleştirme var neden diye sorursan bir youtube kanalı öneriyo olayıda hatırladığım kadarıyla önbellek farkları yüksek olduğu için ideal fiyat performans bir işlemci diyordu ama ben şahsen fps e fazla önem vermem dersen sadece çoğu oyunu açsın dersen amd ryzen 5500 de sana yeterli olcaktır diye düşünüyorum ama ben bilmem eski bir bilgisayarım var deneyimim yok yani bilgisayar da değil laptop
Pişman olacaksın benden söylemesi. Alıp taş çatlasın 1.5 ay oyun oyanayacaksın ve hevesin geçecek. Ayrıca o sisteme uygun monitörler 3.5K'dan başlıyor.
Pişman olacaksın benden söylemesi. Alıp taş çatlasın 1.5 ay oyun oyanayacaksın ve hevesin geçecek. Ayrıca o sisteme uygun monitörler 3.5K'dan başlıyor.
adam bu kadar güçlü bilgisayarı ancak oyun oynama yada yapma için alır düşünsene benim için GTX serisi çok iyi bence RTX biraz abartı gibi mesela ama tabi kötü bir laptopum olduğu için bilmiyo olabilirim ama neyse ve crack neden indirsin bilgisayarın parasına bak ona virüs indirme riskini asla göze alınmaz