Dexus Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon(tm) II X2 250 3,20 Ghz Processor 4 Gb Ram AMD Radeon HD 5500 1 GB Ekran Kartı Foxconn A74ML 3.0 Series Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Bilnet Bilgisayar, Cep Telefonu, Güvenlik Sistemleri 27 Ocak 2024 #11 Adrastos dedi: Su kenarı, başta silahsız olup sonradan silah almak bende Far Cry'ı uyandırdı. Bahsettiğiniz oyun Delta Force Black Hawk down olabilir mi? Eğer Black Hawk down değilse, oyuna dair daha fazla detay verebilir misiniz? Örneğin grafikleri nasıldı? Genişletmek için tıkla... Hayır değilmiş şu an arkadaşımla araştırıyoruz oyun Delta Force xtereme 2 olabileceğini söylüyor. Ama tam emin değil.
Adrastos dedi: Su kenarı, başta silahsız olup sonradan silah almak bende Far Cry'ı uyandırdı. Bahsettiğiniz oyun Delta Force Black Hawk down olabilir mi? Eğer Black Hawk down değilse, oyuna dair daha fazla detay verebilir misiniz? Örneğin grafikleri nasıldı? Genişletmek için tıkla... Hayır değilmiş şu an arkadaşımla araştırıyoruz oyun Delta Force xtereme 2 olabileceğini söylüyor. Ama tam emin değil.
7 749580 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 265 27 Ocak 2024 #12 SeyitAli253 dedi: Başlıgı okuyunca adam asmaca sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Onu asıyorduk ama boğmuyorduk
SeyitAli253 dedi: Başlıgı okuyunca adam asmaca sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Onu asıyorduk ama boğmuyorduk
Dexus Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon(tm) II X2 250 3,20 Ghz Processor 4 Gb Ram AMD Radeon HD 5500 1 GB Ekran Kartı Foxconn A74ML 3.0 Series Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Bilnet Bilgisayar, Cep Telefonu, Güvenlik Sistemleri 27 Ocak 2024 #13 Delta Force Xtreme 2'de Full dağlarda taşlarda geçiyor. Bu ise savaş oyunu 2.Dünya Savaşı falan olabilir.
Delta Force Xtreme 2'de Full dağlarda taşlarda geçiyor. Bu ise savaş oyunu 2.Dünya Savaşı falan olabilir.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.582 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #14 Dexus dedi: Delta Force Xtreme 2'de Full dağlarda taşlarda geçiyor. Bu ise savaş oyunu 2.Dünya Savaşı falan olabilir. Genişletmek için tıkla... PC'ye çıkmış Call of Duty veya Medal Of Honor serisinden değil orası kesin, hepsini oynadım öyle bir sahne hatırlamıyorum.
Dexus dedi: Delta Force Xtreme 2'de Full dağlarda taşlarda geçiyor. Bu ise savaş oyunu 2.Dünya Savaşı falan olabilir. Genişletmek için tıkla... PC'ye çıkmış Call of Duty veya Medal Of Honor serisinden değil orası kesin, hepsini oynadım öyle bir sahne hatırlamıyorum.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 30 Ocak 2024 #15 The Punisher (2005) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Punisher (2005) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dexus Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon(tm) II X2 250 3,20 Ghz Processor 4 Gb Ram AMD Radeon HD 5500 1 GB Ekran Kartı Foxconn A74ML 3.0 Series Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Bilnet Bilgisayar, Cep Telefonu, Güvenlik Sistemleri 31 Ocak 2024 #16 319361 dedi: The Punisher (2005) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... First person ve bir savaş oyunu olmalı.
319361 dedi: The Punisher (2005) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... First person ve bir savaş oyunu olmalı.