ahmet.35 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Herkese selam hayırlı forumlar arkadaşlar BIOS'um AMI 2.67v Anakart modelim: IP-mıp-GS-H55 Nereden açacağımı bir türlü çözemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi 1 aydır bununla uğraşıyorum.
Herkese selam hayırlı forumlar arkadaşlar BIOS'um AMI 2.67v Anakart modelim: IP-mıp-GS-H55 Nereden açacağımı bir türlü çözemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi 1 aydır bununla uğraşıyorum.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Eski anakartlarda BIOS'ta o seçenek olmuyor. BIOS güncelleyebiliyorsan yeni sürümde bir ihtimal olabilir ama sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Eski anakartlarda BIOS'ta o seçenek olmuyor. BIOS güncelleyebiliyorsan yeni sürümde bir ihtimal olabilir ama sanmıyorum.
KS KS ahmet.35 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 akt dedi: Eski anakartlarda BIOS'ta o seçenek olmuyor. BIOS güncelleyebiliyorsan yeni sürümde bir ihtimal olabilir ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı anakartlarda var seçenek ama benimkinde yok sadece. Artı 0 Eksi
akt dedi: Eski anakartlarda BIOS'ta o seçenek olmuyor. BIOS güncelleyebiliyorsan yeni sürümde bir ihtimal olabilir ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı anakartlarda var seçenek ama benimkinde yok sadece.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 ahmet.35 dedi: Aynı anakartlarda var seçenek ama benimkinde yok sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS güncellemen gerekir. Artı 0 Eksi
ahmet.35 dedi: Aynı anakartlarda var seçenek ama benimkinde yok sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS güncellemen gerekir.
KS KS ahmet.35 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 BIOS güncellerken error 75 tparts.txt hatası veriyor nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #6 ahmet.35 dedi: BIOS güncellerken error 75 tparts.txt hatası veriyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bios u nasıl güncellemeye çalışıyorsun? Artı 0 Eksi
ahmet.35 dedi: BIOS güncellerken error 75 tparts.txt hatası veriyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bios u nasıl güncellemeye çalışıyorsun?